Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E10- Hockey Club Rotterdam ME28 : -
 

08 november DMHC tegen Rotterdam 09:00 uur

Zaterdagochtend, prachtig weer goede zin en gesterkt door de eerste overwinning van de meisjes E10 van een week daarvoor, was vandaag Rotterdam de tegenstander

Onder het toeziend oog van de trainster Femke die speciaal vroeg haar bed was gekomen om de meiden aan te moedigen en de lijn coördinator  van de club was het om negen uur stipt, klaar voor de start.

Omdat Senae met een griep onder de wol lag hadden we vandaag geen wissels Met Tamara op het doel ,Donna Merle, Emmelie Evalinde en Noor waren we er toch klaar voor.

In het begin was het een gelijk opgaande strijd tegen een sportieve leuke tegenstander met felle duels op het middenveld en wat kleine kansjes over en weer. Het was voor het publiek en de coaches fantastisch om te zien dat per week er grote stappen gemaakt worden en dat de getrainde oefeningen van woensdag en vrijdag ook in de wedstrijd duidelijk zichtbaar waren. 

Door goed vrijlopen en mooi overspelen van Donna naar Emmelie kwam er een grote kans, jammer genoeg  ging de bal net aan de verkeerde kant van het doel.

Daarna nog een mooie aanvallen van Merle en Evalinde maar deze resulteerde niet in een doelpunt. Aan de andere kant moest rots in de verdediging Noor en keepster Tamara een aantal keer ingrijpen. Tot de rust was het vooral een gevecht op het middenveld. 

De rust werd met de stand 0-0 bereikt.

Na de rust was het in de beginfase vooral Rotterdam die een aantal keer zeer gevaarlijk werd maar door zeer goed keeperswerk van Tamara geen doelpunten

Noor kwam tot twee keer toe met een machtige rush dicht bij een doelpunt daarna waren ook Evalinde en Donna dicht bij een doelpunt. Het bleef een spannende strijd.

Een paar minuten voor het einde was het Merle die met een doortikballetje Emmelie vrij speelde waarna Emmelie met een mooi schot de keepster kansloos liet.

Met gejuich en applaus werd dit doelpunt door de meiden gevierd.

Niet veel later werd er door de spelleiders afgefloten

Twee overwinningen op rij en hele trotse ouders, trainster en coaches dus.

Na afloop kregen de meiden de complimenten van de coördinator en was er de mededeling dat we er vanaf volgende week een nieuwe speelster bij zouden krijgen. 

Hierbij dus gelijk een welkom voor Rozemarijn die vanaf nu deel uitmaakt van ons team.

Groeten de trotse coaches Gaab en Timo terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren