Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E2- Berkel Rodenrijs M8E2 : -
 

Afgelopen zaterdag 1 november was voor ME2 de eerste wedstrijd in de nieuwe teamsamenstelling. Door een krappe indeling van de 2 jaars ME (1 of geen wisselspeelsters per team) was het vaak een hoop geregel voor de diverse teams om met een volledig team aan te treden bij een wedstrijd als er een meisje onverhoopt niet aanwezig kon zijn. Na de herfstvakantie is daarom ME3 opgeheven en zijn de meiden toegevoegd aan de overige 2e jaars ME-teams.

 

ME2 werd versterkt door Femke, Fiep en Josefien waardoor we nu gelukkig wel wisselspeelsters hebben. We zijn heel blij met onze versterking, dat bleek namelijk afgelopen zaterdag.

 

De meiden moesten om half 9 verzamelen op veld 3cd. De tegenstander was Berkel Rodenrijs ME2. De meeste meiden waren nog niet helemaal wakker, 6 hadden nl de avond ervoor een Halloweenslaapfeestje gehad en 1 een Halloweenfeestje wat ook niet vroeg eindigde. Dus dat beloofde wat dachten wij: slapende meiden in het veld, op verkeerde goal schieten etc., maar niets van dit alles, bleek later.

 

Het was heerlijk weer en we hadden een hoop supporters op het vroege tijdstip. Berkel Rodenrijs begon goed aan de wedstrijd en was dus in het begin van de eerste helft sterker dan DMHC. DMHC moest nl. nog even wennen aan de nieuwe teamsamenstelling en aan het feit dat we nu eindelijk wisselspeelsters hadden, wat ook effect had  met doorwisselen op de diverse posities. De meiden stonden voorheen veel op hun “vaste “ positie, maar dat wordt anders met doorwisselen. Roos was dit keer onze keepster en heeft heel goed staan keepen en er een paar mooie ballen uitgehouden waardoor we tijdens de rust nog steeds op 0-0 stonden.

 

Na de rust begon Berkel Rodenrijs weer wat sterker aan de wedstrijd en hadden wij weer mede door het doorwisselen wat moeite met de positiebepaling in de verdediging. Berkel kwam op 1-0 voorsprong.  DMHC werd een beetje wakker geschud en begon beter te spelen. Sarah was degene die het eerst scoorde voor DMHC en nog wel uit een strafcorner en de 0 was gelukkig weg, we stonden 1-1. Vervolgens scoorde Sophie door de bal te bemachtigen en vervolgens een sprintje met de bal te trekken, ze was net wat sneller dan de verdedigster van Berkel en kon mooi de keepster passeren: 2-1. Prachtige aanval was dat. DMHC kwam steeds beter in het spel en de beide teams waren wel aan elkaar gewaagd. Berkel had nog een paar mooie aanvallen met schoten op doel, maar schoten net naast of kwamen Roos tegen. Sarah kan lekker hard schieten en  scoorde de 3-1,  ook weer uit een strafcorner. Van vermoeidheid was niet veel te bekennen en de meiden kregen de smaak te pakken. We kregen weer een strafcorner, maar deze keer lukte het niet om gelijk te scoren, daar was Femke het niet mee eens en kon alsnog de bal intikken; 4-1. Mooi kadootje voor Femke die haar verjaardag zaterdag vierde. De wedstrijd was bijna ten einde toen Berkel er toch nog een tweede bal in kreeg bij Roos. Maar daar bleef het bij. Op deze mooie zonnige zaterdag won DMHC ME2 met 4-2 van Berkel Rodenrijs ME2.  Een mooie, terechte uitslag en een goede start voor ME2 in de nieuwe teamsamenstelling, met allemaal enthousiaste meiden, trainers, coaches, spelleiders en ouders. Op naar de volgende wedstrijd. En ga zo door!!terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren