Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E10- G.H.C. RAPID ME8 : -
 

Zaterdag 4 oktober 2014

Lekker weer zaterdagochtend en een thu ir wedstrijd voor de toppers van DMHC e10 na een week met twee keer trainen en waarin er weer veel geleerd is nu dus weer tijd voor een wedstrijd.

​gelukkig een klein beetje uitslapen En op volle oorlog sterkte tegen Rapid e3 uit Gorinchem

De tegenstander had voorafgaand aan het duel al aangegeven dat ze al een aantal jaar samen hockeyen.

Met Senae in de goal

Merle en Donna achterin

Tamara in de midden

En Noor en Emmelie voorin 

De eerste helft begon en we zijn gelijk goed van start gegaan en ook de trainingsarbeid kwam er direct uit want er werd mooi vrijgelopen en goed over gespeeld.  Met een goede kans voor Donna en Emmelie waren we dicht bij een doelpunt

Goed keeperswerk van Senae voorkwam tot twee keer toe een achterstand.....ook het felle spel van Merle en Tamara resulteerde in nog een kansje

DE tegenstander fel aangemoedigd door hun coach kwam halverwege de eerste helft wel op een verdiende 0-1 voorsprong

Tot de rust konden onze meiden het vasthouden en de rust met fruit en wat te drinken kwam prima uit. Mede door het lekkere weer was een momentje rust ook wel lekker.

De tweede helft ging van start en de meiden hadden er weer zin in. Al werd de tegenstander mede door het af en toe kunnen wisselen wel wat sterker en onze meiden steeds roder en meer moe. 

Na dappere reddingen, goed verdedigen en mooi spel was halverwege de tweede helft het kaarsje een beetje opgebrand en in een paar minuten liep de tegenstander uit naar 0-3 . Maar onze meiden gaven niet zomaar op. Door hard werken konden we de score zo houden. Met nog 10 minuten te spelen kwam Rapid op 0-4. 

Door aanmoedigen van de trotse ouders en coaches leek het of de meiden de spirit nog even te pakken kregen en konden we wat druk op de tegenstander zetten en zo terecht resulteerde dit in een doelpunt. Na mooi werk van Emmelie en een goede pass van Donna kon Merle het doelpunt scoren. En wat een opsteker was dat.

Na een tactische omzetting lees alles naar voren gingen de meiden er nog maar eens tegen aan. JAAAAAAA nog een doelpunt en dit keer was het Noor die met een mooie slag haar eerste doelpunt kon maken. Alsof we voor stonden werd dit doelpunt gevierd.

Jammer genoeg was er geen tijd meer voor meer goals en was de eindstand 2-4.

Als morele winnaar gingen onze meiden van het veld. Die gezichtjes stonden op moe en blij

volgende week weer een thuiswedstrijd.

 

 

Groeten van de zeer trotse coaches Gaab en Timo

 terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren