Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E10- H.C. Derby ME8 : -
 

Op Zaterdag 13 september was het vroeg op voor de meiden van DMHC e10 

Om 09:00 uur stond de allereerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma

Een beetje onwennig over hoe alles geregeld moet worden maar met goede zin was iedereen er klaar voor

Alle meiden keurig op tijd. De tegenstand kwam vandaag helemaal uit Zwijndrecht in de vorm van Derby e8

​zoals afgesproken met onze fantastische trainster Femke zijn we als volgt  van start gegaan.

In het doel Donna

Verdediging Noor en Tamara

In de midden Senae 

En voor Emmelie en Merle

​zoals afgesproken hebben we deze posities zoveel als mogelijk gerouleerd. Het was wel mooi om te zien dat bepaalde meiden een voorkeur hebben voor een bepaalde positie?

Na een beetje aftasten en was kansjes over en weer bleek dat Derby met de juiste spelopvatting naar Dordrecht was gekomen. Het aanvallende spel van de tegenstander resulteerde in een aantal Kansen. Echter werden deze kansen te niet gedaan door goed keeperswerk van Donna en prima verdedigen van onze meiden.

Na ongeveer 10 minuten in de wedstrijd kwamen wij helaas met 0-1 achter. 

Kop op en met volle moed zijn we daarna richting het doel van de tegenstander getrokken en daar was hij dan in de 17e minuut was het eerste doelpunt van DMHC een feit een historische goal na een mooie actie zelf afgerond door Emmelie.

Met groot applaus en juichen werd dit historische doelpunt gevierd.

Vervolgens waren er prima aanvallende acties van Merle en Emmelie niet met een doelpunt beloond. Het goede verdedigen en het knappe keeperswerk van Donna konden echter niet voorkomen dat het in de 22e minuut toch 1-2 werd

Daarna volgde nog goede inspeel ballen van Senae en Noor maar tot de rust bleef deze stand op het bord staan tot de rust

In de rust hebben de meiden weer een beetje energie getankt door het door Donna meegenomen fruit.

De tweede helft was duidelijk dat onze meiden er veel zin in hadden. in de 30e minuut kwamen we door een schitterende actie van Tamara op gelijke hoogte.

Daarna ging het spel op en neer en daar was in de 43e minuut opnieuw Tamara die met een goed doelpunt de meiden op voorsprong schoot.

Daarna was het in de 44e minuut opnieuw raak met een mooie actie schoot Merle onze meiden naar 4-2.

Vanaf dat moment werd het zwaar voor onze meiden en bleek dat de batterij van onze 6 dappere strijders leeg begon te raken.  Derby dat met maar liefst 10 speelster naar Dordrecht was afgereisd kon regelmatig doorwisselen waardoor tegen het einde van de wedstrijd ze net even wat minder vermoeid waren.  

Dapper en met sterk verdedigen van Noor kreeg de tegenstander kans na kans en uiteindelijk moest ook de prima keepende Donna zich in gewonnen geven Derby scoorde nog 3 keer en voor ons jammer dat laatste doelpunt in de laatste minuut viel.

Maar 1 ding is wel duidelijk geworden, dit team straalt speelvreugde uit en er zit nog heel veel in dit team. Jullie kunnen trots zijn op jullie prestatie 

Met dank aan een zeer sportieve tegenstander, uitstekende speelleiders van de club sluit ik dit verslag af......in de hoop dat de club nog 1 of 2 Meiden voor dit fantastische team kan vinden kijken we weer uit naar volgende wedstrijd

Groeten van de zeer trotse coaches Gaab en timo en natuurlijk alle supporters

 terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren