Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 1- R.G.H.C. Tempo '34 H1 : 3 - 0
 

17-05-2015 

heerlijk weer, gemotiveerde ploeg en een geweldig publiek. De meest ideale omstandigheden voor een heerlijk potje hockey.

Tempo was vandaag de tegenstander van Dordrecht. De in de tweede helft van het seizoen goed spelende Tempo moest zekerheid worden onderschat.‚Äč Dit werd al snel in de wedstrijd duidelijk, Tempo kwam er een paar keer heel gevaarlijk uit maar kwam echter niet tot scoren. Hierna kwam het antwoord van de thuisploeg snel, Evert van Kessel zorgde met een heerlijke backhand slag voor de 1-0. De thuisploeg bleef hierna het overwicht in de wedstrijd houden met over en weer nog een paar kansen maar verder dan 1-0 kwam het niet in de rust. 

Pook na de rust was Dordrecht de betere partij. Een overwicht van balbezit zorgde ook voor veel kansen. 2 extra doelpunten waren het gevolg hiervan. Allereerst maakte Rob van Deursen er 2-0 van waarna Martijn Lier er ook nog 3-0 van maakte. Onder andere door praten kwam Tempo met minder man op het veld te staan wat zorgde voor geen enkele druk of enigszins mogelijkheden op kansen. Dit zorgde ervoor dat Dordrecht een mooie middag met 3-0 won.terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren