Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 1- HC De IJssel H1 : 4 - 5
 

Zondag 22 maart, een zonnige dag met een mooie wedstrijd tussen de nummer 2 en de nummer 3 van de competitie. Na een uitwedstrijd met schandalige arbitrage en het gelijkmakende tegendoelpunt buiten de 70 speelminuten, hadden we nu de kans om wel met de 3 punten ervandoor te gaan.

 

Na een strafcorner van IJssel vroeg in de eerste helft werd het al gauw 0-1 voor IJssel en konden we onze borst natmaken voor een zware wedstrijd. We kwamen terug tot 1-1 via Martijn Lier en alle mogelijkheden waren er weer. Helaas kregen we daarna flink wat doelpunten te verwerken en was de ruststand 1-4. Dit was een flinke tik maar na een goede bespreking waren we ervan overtuigd dat alles nog mogelijk was, vooral na de vorige thuiswedstrijd die met 5-4 gewonnen werd.

 

Na het goed opgepakt te hebben kwamen we door Rob van Deursen en het publiek geloofde er weer helemaal in. IJssel was volledig de kluts kwijt en de 3-4 van een prachtige aanval van Evert van Kessel volgde hieruit. De 4-4 werd gemaakt door Rob van Deursen in de 64e minuut en het publiek was door het dolle heen.

Helaas maakte IJssel er in de 68e minuut 4-5 van en verloren we van de nummer 2 vande ranglijst, maar hebben we wel weer echte strijdlust getoond.terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren