Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 1- HC Ypenburg H1 : 0 - 3
 

Zondag 23 november stond de wedstrijd uit tegen Ypenburg H1 op de planning. Het zou een spannende wedstrijd worden aangezien Ypenburg net boven ons stond in de competitie met maar 1 punt verschil.

Na een week goed en hard trainen stonden we allemaal op scherp om een goed resultaat te behalen op het prachtige veld dat aangelegd is voor het WK van Ypenburg.

 

De eerste grote kans kwam gelijk binnen een minuut die jammer genoeg naast ging. Door ons eigen spel te blijven spelen en met zijn allen het spel te spelen dat we afgesproken hadden kwamen we dicht bij hun doel in de buurt. Helaas beloonden we onszelf niet met een doelpunt.

Bij een uitbraak van Ypenburg via een scoop werd er wel gelijk gescoord uit een 1 op 1 met de keeper en dit was tevens de ruststand (1-0)

 

Na een korte en scherpe bespreking in de rust gingen we vol goede moed weer het veld op, overtuigd dat nog niets gespeeld was en de 3 punten gewoon nog mee naar Dordrecht konden gaan.

Helaas kwam Ypenburg vervolgens uit een strafcorner op 2-0 voorsprong en moesten we meer risico’s gaan nemen. Dit leidde helaas wel tot een strafbal in ons nadeel die gelukkig werd gepareerd door keeper Dirk Vis en zo bleef de wedstrijd nog vol mogelijkheden.

In de laatste 10 minuten kwam Ypenburg nog een keer tot scoren vanuit een goed benutte strafcorner en was de stand 3-0.

 

Dit was ook gelijk de uitslag van de wedstrijd waarin wij helaas niet wisten te scoren voor de eerste keer dit seizoen. Het veld van Ypenburg gaf ook aardig wat moeite omdat het een lastig veld is, waar alle tegenstanders van Ypenburg al last van hebben gehad.

 

Voor zondag 30 november staat de laatste wedstrijd van de competitiehelft in de planning tegen Hoeksche Waard H1 waarin wij weer zullen vechten voor de 3 punten. Wij hopen allemaal op jullie steun en gezelligheid langs de kant!

In de rust zal er GRATIS heerlijke soep zijn van heren 1 om ons aan te moedigen ondanks deze koude dagen.terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren