Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Heren 1- Dopie H1 : 3 - 0
 

Dopie is de laatste van een reeks tegenstanders die hoog in de poule staan en strijden om het kampioenschap.  Dit zou een wedstrijd zijn met veel spanning omdat we na het verlies van vorige week weer omhoog wilden kijken om weer mee te doen bovenaan om het kampioenschap.

 

Door Dopie niet aan spelen toe te laten komen waren we de baas op ons eigen veld en werden we in minuut 5 beloond door een goed benutte strafcorner van onze topscorer Rob van Deursen.

Helaas konden we ons goede spel niet belonen door uit elke grote kans te scoren.

Gelukkig werd het voor rust nog 2-0 door Rob van Deursen die een rebound goed benutte. 

 

Na rust bood Dopie wat weerstand maar kwamen niet tot scoren toe, hierna namen we weer de overhand en hielden we ze uit hun spel en bleven we de bovenliggende partij. Dopie had veel frustratie en kreeg ook 3 gele kaarten voor hun kiezen en misten dus af en toe een speler.

Helaas kwamen wij niet tot scoren in de momenten dat zij met 10 man stonden en kwam de spanning nog af en toe terug. Echter werd er door geweldig optreden van Lucas Teunissen en Casper Brüggemann voorkomen dat de tegenstander een echte doorbraak kreeg.

 

Vlak voor het einde werd de laatste stoot nog toegediend doordat Rob van Deursen weer trefzeker was en werd het spel van Dopie erg rommelig.

Met de twee leuke enthousiaste D’s van de week Philip en Olivier hielden wij weer de 3 punten in eigen huis en kunnen wij mee blijven doen in top. We staan nu op een gedeelde plek 3.terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren