Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Heren 1- Scoop Delft H1 : 2 - 1
 

05-10-14

de vierde wedstrijd van het seizoen. De tegenstander van vandaag was Scoop Delft H1. voorafgaand aan de wedstrijd zou deze wedstrijd een veelbelovende zijn omdat het een wedstrijd was tussen de nummer 2 en 5 van de ranglijst. Dit bleek echter niet zo te zijn, het was een voornamelijk saaie wedstrijd.

Na wat kansen over en weer kreeg de thuisploeg na 10 minuten de eerste strafcorner van de wedstrijd die gelijk tot doelpunt werd verzilverd door Rob van Deursen. Na dit doelpunt bleef DMHC nog steeds het betere van het spel hebben maar tot echte kansen kwam het niet en zo was de rust stand 1-0.

Vlak na het begin van de tweede helft kreeg DMHC opnieuw een strafcorner, deze werd echter gekeerd door de paal. Na 6 minuten te hebben gespeeld in de tweede helft kreeg ook Scoop de eerste strafcorner van de wedstrijd, deze werd slecht genomen en werd een lange corner.

na 17 minuten te hebben gespeeld in de tweede helft kwam de thuisploeg opnieuw door Rob van Deursen op 2-0 door een prachtige solo actie.

Het antwoord van de bezoekers kwam echter snel, na een wat eerste een mislukte strafcorner leek werd de bal alsnog getipt en zo stond het snel 2-1.

Aan het einde van de wedstrijd kreeg Scoop Delft nog een aantal straf corners maar deze werden allemaal gemist en zo werd een vrij saaie wedstrijd beëindigd in 2-1.

 

geschreven door Niels van Sonterug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren