Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Dames 1- HDS D1 : 3 - 1
 

Wedstrijdverslag HDS - DMHC

Op een zonnige zondagmiddag was dames 1 te sterk voor dames 1 van HDS. DMHC won verdiend met 3-1. Daar zag het er na de eerste helft niet naar uit. Het strijdplan van Ernst-Jan en Mike werd weliswaar goed uitgevoerd maar dat leidde niet tot een verdiend doelpunt. Er werd vroeg druk gezet en kort op de vrouw verdedigd, dat leidde tot diverse kansen maar deze werden niet verzilverd. Aan het einde van de eerste helft kreeg de tegenstander een onverdiende strafcorner. Deze ging er wel gelijk in, 1-0.

 

De tweede helft bracht wel de benodigde doelpunten. Een snelle aanval werd vanaf bijna de achterlijn door Quinty afgerond, 1-1! Het tweede doelpunt kwam ook door een snelle omschakeling. Quinty kwam weer alleen voor de keeper te staan en haalde vanaf de linkerkant hard uit, de bal belandde in de rechterkruising, 1-2! Het laatste doelpunt kwam van de stick van Kim, zij wipte de bal over de keeper heen en na wat gerommel ging de bal er toch in, 1-3! Door de goede conditie kwamen de dames verder niet meer in gevaar. In de laatste minuut kwam Ilse bij een snelle uitbraak nog alleen voor de keeper maar werd getorpedeerd. Niet voldoende voor een strafcorner maar daar maakte we ons niet meer druk om. 

 

De punten zijn weer binnen. En omdat de concurrentie punten heeft laten liggen zijn wij door deze overwinning 2 plaatsen gestegen. Dit betekent dat wij nu met Forescate op een gedeelde 2e plek staan! 

Alle supporters bedankt voor het kijken. Zondag 26 oktober spelen wij weer thuis en dan tegen Dopie. Dus dan is er weer een nieuwe kans om ons spel te komen bekijken. Tot dan allemaal! terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren