Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- HV Bleiswijk M8E2 : -
 
Meisjes E5 - HV Bleiswijk M8E2 : 3 - 0

Helaas, helaas, helaas, de laatste competitiewedstrijd van het jaar alweer. En dan ook nog tegen Bleiswijk E2 die vorige week wervelend gespeeld had zoals hun coach Sandra meldde. Maar goed, de eerste keer in deze competitie hadden we net gewonnen met 2-1 dus wie weet. 

Op speciaal verzoek van de meiden had de coach toch weer zijn gele broek aangetrokken. Blijkbaar is hij niet de enige die bijgelovig is maar geldt dat ook voor de meiden. Wel gewassen hoor want die fantastische reeks wedstrijden die de meiden gespeeld hadden zorgden absoluut voor een vervelend ruikende broek.

De 1-0 was voor ons. En weer was het Floor die scoorde, nu alweer voor de zevende wedstrijd op een rij en de belangrijke 1-0 dus gewoon goed. Weer zo'n typisch Floor-doelpunt, de bal van de tegenstander afpakken in de cirkel, richting het doel, zich langs alle obstakels (lees tegenstanders) knokken en weer op een doeltreffende manier de bal achter de keep van de tegenstander werken. Top. 

Maar daar bleef het niet bij. Onze Merel die eigenlijk het liefst achterin speelt, werd nu door de coach rechtsvoor gezet en Merel doet dan ook daar haar best. En deze keer deed ze niet alleen haar best maar scoorde ze ook nog eens! Grote klasse van Merel die enorm hard vooruit gaat en ook gewoon belangrijk is voor het team.

Bijna, bijna, bijna lukte het onze nieuwste aanwinst Vivian ook. Vivian is tijdens het seizoen ingestroomd vanuit de hockeyschool en de coach kan alleen maar zijn waardering en respect uitspreken voor de mensen die zich daar met de spelers en speelsters bezighouden want Vivian kon vrijwel meteen meedoen met het team en niet alleen dat, ze blijft zich fantastisch ontwikkelen. Bijna lukte het Vivian vandaag om te scoren, de bal werd nog maar net gestopt door de tegenstander maar wie stond daar klaar om het laatste tikkie te geven? Sophie natuurlijk. Sophie is de koningin van de kleine ruimte en ongelofelijk doelgericht. Altijd klaar om de bal richting het doel te schieten. Top!

Onze coole keep Fleur stond er als vanouds als dat nodig was. Volgens mij eet ze nog liever spruitjes dan dat ze de tegenstander toelaat om een doelpunt te scoren.

Anna en Rebecca vormden vandaag onze monsterlijke verdediging. Ik krijg bijna medelijden met de tegenstander als ik één van deze twee monstertjes op de tegenstander af zie gaan. Volledig gericht op het afpakken van de bal en die daarna naar voren spelen. Goed bezig vandaag meiden!

Sam, Fenne en Eline vormden ons middenveld. Eline is ook één van die meiden die fantastische vorderingen heeft gemaakt dit jaar. Als je haar ziet dribbelen soms dan denk je dat ze al jaren hockeyt maar dat is niet zo. Goed gespeeld Eline! Sam en Fenne spelen al jaren hockey, dat zie je. Ze hebben ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunnen heel goed lopen. Daardoor zijn ze overal in het veld te vinden en als het bij die twee loopt dan loopt het vrijwel zeker in het hele team. Sam, Fenne, jullie waren weer top vandaag.

OK meiden, jullie waren top en nu gaan we onze supporters de komende jaren een beetje opvoeden ;-) Een beetje meer kabaal langs de kant van de moeders en vaders vinden we toch wel nodig of niet soms? 

Meiden, het was een eer om jullie coach te mogen zijn dit seizoen!!!!!!!!!!!!!

Ik vind het fantastisch om te zien hoe jullie van verlegen meisjes in het begin van het seizoen veranderd zijn in zelfbewuste speelsters die ook echt zelf wel weten wat goed gaat en wat niet goed gaat. Er zijn nog voldoende puntjes om aan te werken, dat weten we allemaal maar het belangrijkste gevoel dat jullie echt moeten overhouden aan dit seizoen is dat jullie het ABSOLUUT FANTASTISCH hebben gedaan. Jullie zijn een bijzonder leuke groep meiden die een (h)echt team vormen. 

En nu gaan we maar eens een feestje bouwen. Lekker barbecuen na het eindejaarstoernooi en misschien dat we nog meer leuke dingen zullen gaan doen. Je hoort het nog wel.

Geschreven door een blije en heel trotse coach

Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 24-5-2014 18:08:03


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren