Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- HC Pijnacker M8E5 : -
  ME5 - HC Pijnacker M8E5 : 1-3

Afgelopen zaterdag was het alweer de één na laatste wedstrijd van dit seizoen. Tijdens de wedstrijdbespreking was de coach nog zo onhandig om een halve beker koffie over zijn toch al vieze gele broek te gooien. Het zou een voorteken blijken te zijn.

Het was heerlijk weer, we speelden op het mooiste veld tegen prettige tegenstanders. Duidelijk een team dat meer aan conditie heeft opgepikt tijdens het seizoen want ze bleven maar komen. Na een 0-1 achterstand bleven onze meiden maar knokken en knokken. Zonder een ander meisje tekort te willen doen waren onze Anna (linksachter) en onze Fleur (keep) ijzersterk bezig. Het enige probleem is dat het voor een team niet goed is als de verdediging en keep veel te doen hebben. We kregen ook echt wel kansen, zeker aan het einde van de eerste helft en het begin van de tweede helft. Op de inmiddels voor onze Floor karakteristieke wijze wist ze een bal die uit leek te gaan nog binnen te houden, draaide ze zich richting doel, knokte ze zich tussen de verdedigsters door en wist ze op één of andere manier de bal achter de keep van de tegenstander te krijgen.

De coach stond erbij, keek ernaar en genoot. Een prachtig doelpunt en het was alweer de zesde competitiewedstrijd op rij waarin Floor wist te scoren. Toch ook weer een mooie reeks. 

Maar ja, die tegenstander. Goede conditie en technisch ook behoorlijk vaardig. Onze meiden werden moe en de inzet was ook niet meer voldoende om het noodlot te keren. Zo werd het 1-2 en 1-3. Helaas gewoon terecht. 

Dan zaterdag maar het ultieme geheime wapen uit de kast trekken voor de allerlaatste wedstrijd.............. Had ik willen bewaren voor volgend seizoen maar het is niet anders. Het is geheim dus schrijf ik het niet op, hèhè! Je hoort het wel.

En ja, de gele broek is gewassen en wordt zaterdag niet gedragen.

Coach ME5

Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 22-5-2014 15:27:05


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren