Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh M8E2 : -
 
HC Souburgh - DMHC: 1-6

De Nederlandse taal biedt prachtige eufemismen om je werkelijke gedachten enigszins te verbloemen. De Monsterlijke Meiden van E5 zochten vandaag, net als hun coach nu, naar inspiratie. 

Ons team speelde vandaag de laatste uitwedstrijd in Alblasserdam waar de prettige mensen van Souburgh (nee, geen eufemisme) ons gastvrij ontvingen. Een heerlijk zonnetje zorgde voor aangename omstandigheden en een bijzonder gemoedelijke sfeer.

Hoewel we lange tijd op de helft van de tegenstander speelden, duurde het lang voordat er werd gescoord. Sophie opende de score in de eerste helft waarna Rebecca de 2-0 voor haar rekening nam. Het lukte niet helemaal om de druk er op te houden en Souburgh wist terug te komen tot 2-1.

Uiteindelijk raakten de meiden toch weer op stoom en in korte tijd scoorden Floor (3-1), Sophie (4-1), Sam (5-1) en Rebecca (6-1). En ja, dat betekent dus dat de gele geluksbroek van de coach tot minstens 17 mei niet gewassen zal worden omdat dan pas de volgende competitiewedstrijd gespeeld zal worden. Maar goed, als ik een beetje rekening houd met de richting van de wind als ik met iemand sta te praten dan is de geur nog wel te verbloemen hoor.

Vandaag een fantastisch idee opgevat voor een nieuwe onderneming. Met zoon en dochter ging ik kijken naar Dames I, helaas 2-3 verloren, en dan komt opeens de vader van Sam uit E5 ook kijken. Inderdaad, hij is de Europees en Frans kampioen judo. Net als de coach van ME5 kwam hij kijken om het hockeyspel beter te leren kennen. Hele nuttige oefening voor ouders en kinderen. Maar goed, dat ondernemingsplan, een veel gehoorde opmerking op de club de laatste tijd onder 'beginnende ouders' is het hoge risico van hockeyverslaafdheid. Dus maar eens nadenken over een kliniek voor hockeyverslaafden. Kan ik gelijk mezelf aanmelden....

Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 13-4-2014 15:24:31


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren