Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- Hockey Club Rotterdam M8E9 : -
 
Je zou maar privé-training krijgen van een Europees en Frans kampioen judo. Onze Coole Keep Fleur overkomt het zomaar. Daar leert Fleur natuurlijk veel van want wie kan je nou beter vertellen hoe je moet staan om snel te kunnen reageren? En over een tijdje komt daar ook duiken naar de bal en valtraining bij. Wat heb je dan? Dan heb je een keeperstalent dat ook nog eens privétraining krijgt van een echte kampioen. 

Het belangrijkste is dan natuurlijk of je dat ook in de wedstrijd terugziet. Het antwoord: ja! Coole Keep Fleur blijft altijd geconcentreerd, is helemaal NERGENS bang voor, gaat op elke bal af en weet de bal altijd goed naar de zijkant te krijgen. Dat het best lastig is om altijd geconcentreerd te blijven komt ook door onze VerSCHRIKkelijke Verdedigsters Anna en Merel. Iedere aanvalster van de tegenstander SCHRIKT ervan als Merel en Anna op ze afkomen en meestal lossen zij alles op voordat Coole Keep Fleur haar talent kan laten zien. Onze Verschrikkelijke Verdedigsters waren ook vandaag weer in vorm. Moeiteloos werden de meeste aanvallen afgeslagen. Anna lukt het steeds vaker om de ballen die zij van de tegenstander afpakt kant en klaar bij onze Monsterlijke Middenvelders in te leveren die daarna direct de aanval kiezen. En onze Merel gaat steeds beter zien hoe ze maximaal in de weg kan lopen van de spitsen van de tegenstander en daardoor dus het gevaar kan voorkomen.

Niet alleen onze Verschrikkelijke Verdedigsters weten wat verdedigen is. Onze Majestueuze Middenvelders Rebecca, Fenne en Sam zijn overal op het veld te vinden waar de bal ook is. Zij helpen de verdediging, pakken overal de bal af en zorgen dat onze SuperSpitsen in scoringspositie komen. Ze trekken, sleuren, storen en scoren ook zelf. Rebecca maakte ook vandaag weer een doelpunt en is aan een lekkere reeks bezig met wedstrijden waarin ze scoort. Als Sam de bal heeft dan weet je dat ze naar haar backhand gaat en dat de tegenstander geen kans heeft. En als Fenne de bal heeft dan weten haar teamgenoten dat 9 van de 10 keer (en dat is heel goed) een goede pass volgt. 

En dan onze SuperSpitsen Sophie en Floor. Vandaag werd hun gevraagd om meer werk te gaan doen in het veld. Ook de bal afpakken op de helft van de tegenstander en geen balletjes meer afwachten. Is dat een probleem voor deze kanjers? Nee natuurlijk niet! De opdracht werd goed uitgevoerd. Niet alleen dat, Sophie (1) en Floor (3) scoorden samen ook vier keer. 

Vandaag was onze JoJo Eline. Eline is dit jaar echt enorm vooruitgegaan met haar techniek en durft inmiddels ook echt te dribbelen en vindt het leuk om de tegenstander met een schijnbeweging voor de gek te houden. En dat lukt ook vaak. Onze andere JoJo Vivian was vannacht helaas ziek geworden en kon er niet bij zijn. We hopen dat ze snel weer beter is.

En zo kwamen we 5-0 voor. De coach dacht toen nog aanvallender te kunnen spelen en stuurde Anna ook naar voren. Ah, foutje van de coach en het tegendoelpunt viel. 

Maar goed, 5-1 gewonnen tegen Rotterdam M8E9 is gewoon een goede uitslag. En natuurlijk zijn er nog genoeg verbeterpunten maar daar wordt ook aan gewerkt. De hulp van een paar van de beste hockeysters van de club is ingeroepen en waarschijnlijk zullen de Monsterlijke Meiden van Meisjes E5 binnenkort nog een paar flinke verbeteringen kunnen laten zien!

En als het je interesseert, de geur van de gele geluksbroek van de coach is er niet beter op geworden. Binnenkort zal deze broek doordeweeks waarschijnlijk naar de schuur worden verbannen want dan blijft het in huis gewoon fris. De meiden van E5 hebben nu al zes wedstrijden op rij gewonnen en negen wedstrijden niet meer verloren (één gelijk). Dus ja, de kans dat deze broek tot het einde van de competitie niet meer gewassen wordt (afspraak is zolang de meiden niet meer verliezen) is ernstig hoog. Zo, en nu eerst eens een andere broek aandoen..............

De trotse coach ME5


Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 5-4-2014 12:55:14


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren