Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Meisjes E5- Ring Pass Delft M8E4 : -
 
Je zou maar coach van Meisjes E5 mogen zijn. 

Alleen maar slimme meiden die het naar hun zin hebben, die heel enthousiast alle trainingen en wedstrijden afwerken en die met elkaar een (h)echt team vormen. Bovendien gaan ze supersnel vooruit en wordt het team steeds beter. En tja, dat ze dan af en toe de coach plagen (die het vaak verdient om geplaagd te worden trouwens) dat hoort er dan maar bij.

De Monsterlijke Meiden van ME5 hebben nu alweer gewonnen, deze keer met 8-0 van Ring Pass Delft M8E4. Van de laatste acht wedstrijden hebben zij er zeven gewonnen en eentje gelijk gespeeld. Een prachtige serie. En dat terwijl er toch een aantal meiden dit jaar voor het eerst een hockeystick vasthouden. Grote klasse! 

Wel zorgt dit weer voor een probleem voor de coach. Als je namelijk zegt tegen de meiden dat je je gele geluksbroek die je iedere wedstrijd aan doet, niet meer wast zolang de meiden blijven winnen, dan moet je je daar als coach natuurlijk wel aan houden. En als ze dan acht wedstrijden op rij niet meer verliezen en ook nog eens zulke uitslagen gaan bereiken en het seizoen tot midden mei duurt dan is het wel duidelijk dat je bij de laatste wedstrijden van ME5 niet te dicht in de buurt van de coach moet komen omdat het toch wel verdacht gaat ruiken. Maar goed, alles voor de meiden en afspraak is afspraak!

Onze Coole Keep Fleur houdt altijd haar hoofd koel. Wat er ook op haar afgevuurd wordt, een simpele beweging van haar voeten en het gevaar is weer geweken.

Onze Vlammende Verdedigsters Anna en Eline zijn niet alleen goede verdedigsters maar doordat ze nu ook 'aansluiten' bij het middenveld zorgen zij voor een hoge druk richting het doel van de tegenstanders. En als Anna dan ook nog eens blijkt te kunnen aanvallen en gewoon scoort dan weet je het wel.

Onze Monsterlijke Middenveld-Meiden Sam, Fenne en Rebecca spelen ook echt als monsters. Heeft de tegenstander de bal dan gaan ze er op af, ze storen en sleuren tot ze de bal hebben en dan gaat ME5 weer vol in de aanval. Want ME5 is enorm gericht op de aanval. Voorin en achterin, overal zijn onze MiddenveldMonsters te vinden.

Onze SuperSpitsen Sophie en Floor maken het vele verdedigsters heel moeilijk. Ze geven nooit op, redden vele ballen die over de lijn lijken te gaan toch nog en gaan daarna altijd recht op het doel af. Ook krijgen de verdedigsters geen tijd om op het gemak uit te verdedigen. Nee hoor, altijd volle druk.

En dan natuurlijk nog onze JoJo's Merel en Vivian. Twee supermeiden die alles wat de coach aan hen vraagt, gewoon goed uitvoeren. Of ze nu voorin, achterin of op het middenveld opgesteld worden. Ze doen het gewoon en niet alleen dat, ze doen het goed!

Dus ja, het is een genoegen om coach van ME5 te mogen zijn.

Voor ik het vergeet, Rebecca heeft er vandaag drie gescoord, Floor twee en Anna, Sam en Fenne één.

De trotse coach.Laatst aangepast door:Arjan van de Griend om : 29-3-2014 14:38:58


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren