Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeVerslagen
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
de agenda is leeg
Laatste tweets Twitter
Meisjes E4 Zaal- R.H.V. Leonidas M8E3 : -
 
Leonidas E3 - DMHC E4 0-11

 

In de eerste veldwedstrijd van het seizoen namen onze meiden het al op tegen deze dames en dat ging ze toen goed af, want er werd ruime score neergezet in een wedstrijd die bekend staat om het 'wespincident'.

Deze keer deden de meiden er een schepje bovenop. Met strakke passes, lepe balletjes, slimme trucjes, achteloze bewegingen en bovenal veel inzet werd de tegenstander weggespeeld. Al vroeg werd het 1-0, waarna het even duurde voor het 2-0 werd. De derde en vierde goal volgenden snel, waarna het even stopte. Dordrecht bleef goed spelen, maar een aantal kansen werd gemist, todat de 5-0 dan toch op het bord verscheen. het verslapte de meiden van Leonidas. Het tegenovergestelde gebeurde met onze meiden, die er een schepje bovenop konden doen. Zo werd er in de laatste tien minuten nog eens 6 keer gescoord met een hoofdrol voor Eveline, die optimaal profiteerde van de vrijheid die ze kreeg. Bij deze unieke elfklapper zaten mooie combinatiegoals en schitterende acties.

De meiden van leonidas zullen de volgende keer zeker wat goed willen maken, en daarom mogen we ze niet onderschatten, maar nu mogen we genieten van deze wedstrijd en het resultaat.

Laatst aangepast door:Serge Bomius om : 8-1-2014 20:58:51


terug naar vorige pagina
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren