Einde seizoen nadert

7-6 Nieuws
Het einde van het hockeyseizoen nadert, waarvoor aandacht voor de volgende zaken: 

Trainingen
Na komend weekend zijn er geen (jeugd)wedstrijden meer, en stoppen ook de trainingen met ingang van maandag 10 juni. Als een trainer aanwezig wil zijn, mogen de teams van het afgelopen seizoen nog in de week van 10-15 juni volgens het normale schema trainen. In de week van 17-21 juni wordt er niet getraind en zullen we zoveel mogelijk de trainers aan teams proberen te koppelen en dit met jullie delen. Ook stoppen de bardiensten per 17 juni en zal de club gesloten zijn.

Vanaf 24 juni bestaat de mogelijkheid om met je nieuwe team te gaan trainen, maar er moet dan wel een sleutel bij Dudo worden opgehaald. Regel dat goed van tevoren zodat het team niet voor niets komt. In principe kun je met één bal een partijtje spelen. Neem zelf trainingsmateriaal mee of check de mogelijkheden bij de commissie materialen. 

Voor vragen over trainingen kun je terecht bij [email protected].   

Materialen 
Komende week worden alle kluisjes geleegd en het materiaal geteld. Bij ontbrekend materiaal wordt borg verhaald op de spelers van het team. 
Vanaf week 25 (17-23 juni) staan er nieuwe tassen met trainingsmateriaal in de kluisjes. 
De codes daarvan zullen worden uitgereikt op de TeamTerpMeetings van 24 juni (A en B-lijn) en 26 juni (C en D-lijn). Contact opnemen kan via [email protected].

Keepers
Alle keeperstassen moeten zonder slotje op hun plek in het hok worden gezet.
Wij gaan ze controleren en voor de nieuwe teams in orde maken. De vaste keepers moeten een afspraak met ons maken via [email protected] om hun materiaal te controleren en te passen. 

Familiehockeytoernooi
Het familiehockeytoernooi op 30 juni belooft een bijzondere editie te worden! Kijk in de app voor de bijzonderheden en meld je aan bij [email protected]Zorg dat je er bij bent!

Belangrijke data
  • 10-15 juni:                Trainen kan en mag met je huidige team
  • vanaf 17 juni:           Is het clubhuis gesloten
  • 17 juni:          Bekendmaking teamindeling om 18.00uur
  • 17-21 juni:        Geen training
  • 24 juni:          TeamTerpMeeting A en B
  • 26 juni:          TeamTerpMeeting C en D
  • Vanaf 24 juni:     Kan er weer worden getraind (clubhuis is in principe gesloten)
  • 30 juni:          Familiehockey toernooi

Succes met de laatste wedstrijden!

De technische commissie