Clubhuis en complex DMHC gesloten tijdens winterstop

27-11 Nieuws

Beste leden en sportieve vrienden,

Met het nieuwe jaar in zicht willen wij jullie informeren over de beschikbaarheid van ons clubcomplex. Vanaf vandaag, 27 november tot en met 29 januari 2024 zal het clubcomplex gesloten zijn. Dit betekent dan ook dat het helaas niet mogelijk zal zijn om op de velden te trainen gedurende deze periode. 

Deze beslissing is o.a. genomen met het oog op het beheersen van energiekosten, met name van de verlichting op onze velden. We willen graag verantwoord omgaan met onze middelen, en het laten branden van de lichten zou een onnodige belasting zijn in deze periode van het jaar. Daarnaast speelt ook de bespeelbaarheid van de velden een rol, gezien de vaak winterse weersomstandigheden. Het is van groot belang voor ons om de kwaliteit van de velden te behouden, en zonder de aanwezigheid van clubleden die hierover een beslissing kunnen nemen, achten we het verstandiger de velden onberoerd te laten en als laatste worden vanwege de te verwachten vorst, alle sproei installaties afgekoppeld.

We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling kan zijn, maar we hopen op jullie begrip. We moedigen iedereen aan om desondanks volop te genieten van zaalactiviteiten. Alle trainingsinformatie is inmiddels gedeeld.

Wij wensen jullie dan ook allen een fijne tijd in de zaal en kijken ernaar uit om iedereen vanaf februari weer te verwelkomen op onze velden. Laten we samen streven naar een gezond, sportief en positief 2024!

Met sportieve groet,

[email protected]