Let op! Uiterste opzegdatum gewijzigd naar 30/4/23

25-3
Dit is om te informeren, dat besproken en goedgekeurd tijdens de najaars-ALV, de huisregels met betrekking tot opzeggingen met ingang van dit jaar zijn gewijzigd.
Dit met de reden om meer tijd te hebben definitief de teams voor het volgende seizoen samen te stellen en daarna aan te melden bij de KNHB.

Opzeggen lidmaatschap
Als je komend seizoen ('23/'24) niet meer wilt spelen of trainen bij DMHC, dan moet jouw opzegging uiterlijk 30 april 2023 bekend zijn bij de ledenadministratie. Alleen opzeggingen ingediend bij [email protected] worden verwerkt. Berichten over opzegging aan anderen (bijv. trainer of coach) worden niet verwerkt en zijn derhalve niet (rechts)geldig. Opzeggen kan dus alleen door een e-mailbericht te sturen naar [email protected]

Indien je opzegt na 30 april 2023 wordt het lidmaatschap beƫindigd per 1 mei 2024 en ben je tot en met die datum contributie verschuldigd, op basis van jouw leeftijd en teamindeling van het seizoen 2023-2024.

Indien je correct hebt opgezegd en na de zomervakantie besluit toch weer lid te willen worden, dan dien je je als nieuw lid aan te melden bij de ledenadministratie en ben je opnieuw inschrijfgeld verschuldigd. We kunnen dan niet garanderen dat er direct ruimte is om jou in een team in te delen. De verwachting is dat de teamindelingen medio juni 2023 afgerond worden.

Graag willen wij dat alle leden op de hoogte zijn van deze regels. Daarom informeren wij je hierover via dit bericht via de app en persoonlijk via de mail. Indien je de mail niet hebt ontvangen verzoeken wij je vriendelijk om via de site of app jouw gegevens te controleren en indien nodig aan te passen.

DMHC
Ledenadministratie