DMHC samen met Fysico in de volle breedte vooruit!

9-9 Nieuws

                                                     

DMHC in de volle breedte vooruit!

Om bij te dragen aan een goede gesteldheid van onze spelers en speelsters, is het met trots dat we kunnen melden dit voortaan te kunnen faciliteren via de samenwerking die we zijn aangegaan met Fysico Fysiotherapiepraktijk (www.fysicodordrecht.nl).

Om in geval van een blessures zo snel mogelijk advies of behandeling te krijgen, zullen twee fysiotherapeuten van Fysico vanaf dinsdag 14 september 2021 iedere week een gratis inloopspreekuur verzorgen. Bij Fysico sporten ze zelf graag en hebben inmiddels verschillende samenwerkingen, waardoor we elkaar goed begrijpen! Onze twee vaste fysio’s zijn Demy en Naomi.(zie de bijlage voor een foto van de twee)

Het open spreekuur zal iedere dinsdag plaatsvinden van 19.00 tot 20.00 uur in het clubhuis., zolang als er getraind wordt. Dit is voor ALLE leden gratis. Naomi en Demy stellen dan de diagnose en geven advies, ook over mogelijke verdere behandeling of hoe om te gaan met de blessure.

Inmiddels hebben ze al een paar keer bij een training gekeken en hebben op basis daarvan ook fysiek advies gegeven. Dit zullen ze ook met regelmaat in de toekomst doen.

Zorg en begeleiding voor sporters is belangrijk en met deze samenwerking zullen we verder‘ in de volle breedte vooruit’ gaan.

Met vriendelijke groet,

 Bestuur DMHC


 
Bijlage