Vrijwilligers gezocht: Voorzitter + commissieleden voor de zaalcommissie

16-7 Nieuws

Zit organiseren in je bloed? Vind je het belangrijk dat ook in de winter iedereen sportief blijft hockeyen? Lees dan vooral verder! Deze week zoeken we een voorzitter en commissieleden voor de zaalcommissie.


Wat wordt er precies van me verwacht? 

Je werkt nauw samen met de commissie technische zaken en het bestuur om de invulling van het zaalprogramma voor alle jeugdleden (en deel vd senioren) gestalte te geven.

Taken zijn onder andere het regelen van de zaalhuur, het opstellen van het trainingsschema, de inschrijving van de teams bij de KNHB, materiaaluitgifte verzorgen, organiseren en plannen van de zaalwedstrijden en de communicatie naar leden en de KNHB. Daarnaast ben je contactpersoon voor onze leden voor wat betreft zaalactiviteiten. Als kers op de taart organiseer je met je team een feestelijke huldiging van de kampioenen.


Hoeveel tijd kost het me gemiddeld per maand? 

Van juni t/m september en van januari tot maart ben je gemiddeld een uur per week bezig met voorbereiden. Van oktober t/m december gemiddeld twee uur per week.


Draag jij de zaalhockey een warm hart toe en houd je van plannen en organiseren? Ben je flexibel en denk je in praktische oplossingen? We nodigen je/jullie van harte uit om je interesse kenbaar te maken. Doe het samen met een vriend of vriendin. Stuur een mailtje naar [email protected]


Tot snel!

Vrijwilligersdesk DMHC