D-Kamp 2021

17-6 Nieuws

Beste ouder/verzorger, 

 

D-Kamp 2021 (in aangepaste vorm) gaat door! In de herfstvakantie gaan we een D-Kamp organiseren van zaterdag 16 t/m zondag 17 oktober in Dordrecht. We beginnen zaterdag rond 15:00 en eindigen zondag rond 17:00. De overnachting zal plaatsvinden bij Stayokay bij de Biesbosch. 

 

Alle kinderen die in het seizoen 2020 / 2021 in de D zaten mogen zich aanmelden. 

 

Omdat we de kinderen toch graag een mooi D-Kamp willen geven wordt deze verplaatst naar dit weekend. Op deze manier gaan we er een prachtig kamp van proberen te maken! De kosten zullen €45,- per kind bedragen. Dit is inclusief een overnachting, avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag, drinken en eten tussendoor, het D-Kamp t-shirt en heel veel gezelligheid. 

 

We kunnen natuurlijk ook dit jaar niet zonder hulp van jullie ouders / verzorgers. We verwachten geenbegeleiding  nodig te hebben bij de overnachting zelf. Wel hopen we hulp te mogen krijgen van jullie bij de activiteiten op zaterdag 16 en zondag 17 oktober. Omdat we nog niet weten hoeveel begeleiding we precies nodig zullen hebben willen we graag eerst inventariseren op hoeveel hulp we kunnen rekenen. Zodra we meer weten zullen we dat zo snel als mogelijk informeren naar jullie. In het inschrijfformulier graag aangeven of we op jullie hulp kunnen rekenen. 

 

In de bijlage kunt u het inschrijfformulier vinden om uw kind aan te melden voor het kamp. Inschrijvingen dienen uiterlijk zondag 11 juli vóór 23:59 binnen te zijn. 

 

Ondanks dat onze verwachtingen positief zijn voor de komende maanden houden we wel een slag om de arm. We gaan ervan uit dat het kamp ‘gewoon’ doorgaat. Mocht er nieuwe informatie zijn zullen we dit uiteraard doorgeven. 

 

Voor vragen / opmerkingen zijn wij bereikbaar via deze mail. We hopen op veel aanmeldingen zodat we er een gezellig kamp van kunnen maken! 

 

Sportieve groet, 

D-Kamp commissie 

 
Bijlage