Vrijwilliger in de spotlight!

3-4 Nieuws

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club. Zonder hen kan DMHC niet bestaan! De komende tijd zetten we diverse vrijwilligers in de spotlight. De eerste paar weken zijn dat vrijwilligers die op zoek zijn naar een opvolger. 


Deze week in de spotlight:


Dick en Marion Manintveld

Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd (E en F)

 

• Wat doen jullie precies?
We verzorgen voor de E -en F-teams elke week de veldindelingen voor de thuiswedstrijden. Daarnaast fungeert het wedstrijdsecretariaat als 'doorgeefluik' van informatie tussen enerzijds de lijncoördinatoren van DMHC en anderzijds de wedstrijdsecretariaten van andere verenigingen en/of de KNHB. 

• Waarom heb je destijds besloten om vrijwilliger te worden?
Wij zijn hiermee begonnen toen onze dochters begonnen met hockeyen. We vonden het leuk om betrokken te zijn bij de vereniging en ons steentje bij te dragen. Nu studeren ze inmiddels en wonen ze elders (of dat gaat bijna gebeuren). Dus het is tijd om een opvolger te vinden!

• Wat is er leuk aan?
We hebben veel contact met andere verenigingen en andere vrijwilligers binnen de club. We proberen met elkaar de kleintjes een leuke én gezellige hockeytijd te geven. Wat ook leuk is, is dat wij vrijstelling krijgen van de bardiensten :).

• Hoeveel tijd kost het je gemiddeld per week/maand?

Gedurende het veldseizoen max 0,5 uur per week.

• Kan je het met twee mensen doen om elkaar af te wisselen of te helpen?

Uiteraard is dat mogelijk.

• Ga je je opvolger inwerken? 

Mocht dat nodig zijn, dan is dat uiteraard geen probleem.


Wil jij wat doen voor de club en lijkt het je leuk om het wedstrijdsecretariaat voor de Jongste Jeugd in te vullen? Of heb je nog vragen? Of ben je geïnteresseerd in een andere vrijwilligersfunctie?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] of vraag het een van de leden van de Vrijwilligersdesk.


Vrijwilligersdesk

Lonny Hazen

Mirjam Stam

Susanne Gilhuis

Ilse Boot