Samen Sportief Gastvrij en Gezellig: we hebben iedereen hard nodig

11-3 Nieuws

Herinneren jullie het je nog? Ruim een jaar geleden hebben we TeamTerpMeetings georganiseerd voor de DEF-jeugd. Tijdens deze sessies hebben we uitgelegd welke commissies er binnen onze club bezig zijn om er voor te zorgen dat we Samen, Sportief en Gezellig kunnen hockeyen bij DMHC op een Gastvrije manier.


We merken dat iedereen er – na een te lange en door Corona verplichte stop- enorm aan toe is om het veld op te gaan en wedstrijden te spelen. Voordat we als club weer up and running zijn hebben we jullie schouders nodig om dit voor elkaar te krijgen.


We doen daarom wederom een beroep op iedereen die- op welke wijze dan ook- een band heeft met de club om zich als vrijwilliger in te zetten. Dat kan als individu, duo, groepje of team.


In the spotlight

De komende weken gaan we een nog aantal functies ‘in the spotlight’ plaatsen om de inhoud te verduidelijken zodat jullie weten naar wie we op zoek zijn. Hieronder alvast een voorzetje van drie zeer belangrijke functies binnen DMHC:


Ben je een administratieve held/heldin die ervoor kan zorgen dat de administratie van zittende en nieuwe leden up to date blijft óf ben jij degene die voor de jeugdteams de wedstrijden kan organiseren? Dan doen we een beroep op jou om het Leden- en Wedstrijdsecretariaat Jeugd te versterken. De huidige vrijwilligers van deze commissies zullen- na jarenlange inzet- het stokje ‘warm’ overdragen.


We zoeken ook sportievelingen die stevig in hun schoenen staan, hockey ervaring hebben en als commissaris Technisch Jeugd ingezet willen worden. Tactische denkers die de regels van het spel kennen. Als commissaris Technische Jeugd ben je de rechter hand van Ernst Jan Wepster en zorg je er voor dat het niveau van de trainingen (verder) stijgt waardoor de sportieve prestaties en het hockeyplezier van alle jeugdteams kunnen verbeteren.


Voel je- net als wij- de urgentie om de club te ondersteunen en samen verder te bouwen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Dat zou fantastisch zijn! Stuur een mail naar [email protected]


Hartelijke groet,

De vrijwilligerscommissie