Scheidsrechters examen voor spelers en speelsters B

18-1 Nieuws

Beste meisjes en jongens B1 & B2 en B3 t/m B6 en de ouders/verzorgers, Eind van deze maand en begin februari vinden er examens plaats voor B1 en B2 spelers en speelsters voor het clubscheidsrechter diploma. De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang.

De KNHB is met een nieuwe opzet gekomen namelijk ‘het KNHB college’, een online trainingsprogramma waarbij alle onderwerpen van het fluiten behandeld worden. Deze training kan je op elk moment volgen, wanneer het jou uitkomt!

Het examen wordt- i.v.m. de coronacrisis- digitaal afgenomen i.p.v. in het clubhuis. Je kunt kiezen uit 1 van de volgende vier examenmomente: 25 en 27 januari of 8 en 10 februari. Voor de spelers en speelsters in B3 t/m B6 wordt begin februari een oproep geplaatst waarin de examendata staan want ook jullie gaan het examen maken!

Ouders worden eveneens van harte uitgenodigd om deze training ook te volgen en -uiteraard- het examen te maken. Dit levert een belangrijke bijdrage aan een sportieve beleving bij het bekijken van de wedstrijden van de kinderen.

Opgeven voor één van de examendata kan door een mail te sturen naar [email protected].
Vermeld bij het onderwerp ‘clubscheidsrechter’.

Heb je vragen stel ze gerust. Succes met oefen en tot snel online!


Met vriendelijke groet,
De arbitrage commissie