Junioren A, B en D spelen competitie op Zaterdag 27 oktober !!

16-10 Nieuws

De 2e zaterdag in de herfstvakantie (27 oktober a.s.) is er gewoon competitie voor de categorie├źn A, B en D. De herindelingen van deze categorie├źn zijn bekend en de wedstrijden worden z.s.m. in de DMHC app gezet.

 

Volgens de speeldagenkalender van de KNHB mag een team wat echt in 'spelersnood' komt op deze zaterdag zonder consequenties uitwijken naar zaterdag 1 december, maar dat betekent wel dat als er nog afgelastingen volgen door bv. nachtvorst, het inhalen lastig wordt. 

 

In verband met de (2e) herindeling bij de D-categorie moet deze competitie VOOR de zaalcompetitie zijn afgerond. Voor A en B geldt dat voor aanvang van de Voorjaarscompetitie (9 maart) ingehaald moet zijn. Tussen het einde van de zaalcompetitie en de voorjaarscompetitie zitten overigens 2 vrije zaterdagen (23 febr en 2 mrt) maar dat is voorjaarsvakantie (met de mogelijke afwezigheid).

 

Kortom, er worden alleen wedstrijden doorgeschoven naar 1 december als het echt niet anders kan!! Neem voor het verplaatsen van een wedstrijd contact op met het wedstrijdsecretariaat.

 

Wellicht ten overvloede meld ik nogmaals dat het Wedstrijdsecretariaat Junioren alleen per mail bereikbaar is.

 

Met sportieve groet,


Gerben Boot

Wedstrijdsecretaris Junioren

[email protected]

 
Bijlage