Benjamin Hockey, Funkey Hockey & Hockeyschool: aanmelden seizoen 2018/2019

20-6 Nieuws Ondanks dat er op dit moment niet wordt getraind, kunt u de gehele zomerperiode uw kind opgeven om na de zomervakantie te starten bij de Hockeyschool, Funkey Hockey of Benjamin Hockey. 

Benjamin Hockey 4/5 jarigen: voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Funkey Hockey 5/6 jarigen: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2012 en 1 oktober 2013.

Hockeyschool 6/7 jarigen: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2011 en 1 oktober 2012.

Hockeyschool 7+: voor kinderen ouder dan 7 jaar oud (geboren voor 1 oktober 2011).

De genoemde data gelden voor het seizoen 2018/2019.

De Funkey Hockey en de Benjamins trainen op zaterdag van 9.00 tot 9.45 uur en de Hockeyschool traint op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. Bij de Hockeyschool is het dragen van een bitje en scheenbeschermers verplicht.

In de schoolvakanties en met feestdagen wordt er geen training gegeven. Het seizoen loopt van september tot begin december en vanaf eind februari tot begin juni. We doen ons uiterste best om ook ca. 6 zaaltrainingen te verzorgen in maanden januari en februari. 

Kinderen die interesse hebben kunnen drie proeftrainingen volgen om te zien of ze hockey leuk vinden. Daarna dienen zij lid te worden van DMHC. Nadere informatie over het lidmaatschap kunt u vinden op de site en nadere informatie over de trainingsgroepen kunt u vinden op de site bij het onderwerp 'trainingsgroepen'.

Indien uw kind wil komen meetrainen bij een van deze groepen, dan verzoeken wij u om uw kind aan te melden bij de lijncoördinator. Ook voor nadere informatie kunt u ook bij de lijncoördinator terecht:


FunkeyHockey: [email protected]

Hockeyschool: [email protected]

Hockeyschool 7+: [email protected]