De kogel is door de kerk, DMHC krijgt watervelden

14-3 Nieuws
De Gemeenteraad is gisteravond (13 maart 2012) akkoord gegaan met het voorstel voor de aanleg van een vierde veld en de aanpassing van bestaande velden. Dit voorstel werd in februari jl. al overgenomen door het College van Burgemeester en Wethouders.

Dit betekent dat DMHC de beschikking krijgt over een vierde veld en de velden 1 en 2 vervangen zullen worden door (semi) watervelden.
 
Naar verwachting zullen de werkzaamheden snel beginnen zodat het nieuwe seizoen 2012/2013 in september met een vierde veld kan aanvangen.
 
De uitbreiding en de up-grading van onze velden is het startsein voor de uitvoering van het initiatief Missie & Visie 2020, waarin de professionalisering van DMHC is opgenomen. Zo kan o.a. actief een begin worden gemaakt met het wegwerken van de wachtlijst voor jeugdleden.
 
Voor vragen omtrent de planning, kosten, etc. verwijzen wij naar de lijst met veel gestelde vragen. Mocht uw vraag/antwoord er niet tussen staan, stuur dan even een berichtje naar [email protected]. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Eén en ander zal ook aan de orde komen op de ALV van 9 mei a.s.
 
Tekst: Astrid Laros

 

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Prachtig nieuws! TvdK

Thomas van der Klis16-3-2012 @ 09:44:35

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?