Clubhuis gesloten: Belangrijke informatie voor trainingen en oefenwedstrijden t/m 18 augustus

7-7 Nieuws
Vanaf deze week (8 juli) tot en met 18 augustus '24 is het clubhuis gesloten, maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt trainen. Alle teams zijn intussen voorzien van de kluisjescode voor de ballentas. Mocht je in deze periode dus willen trainen, dan kun je sleutel van het clubhuis bij Dudo ophalen en na de training weer terugbrengen. Indien er na jouw training nog een ander team op de velden is, overhandig dan de sleutel aan de verantwoordelijke van dat team. Controleer bij het afsluiten van het clubhuis en het hek altijd of er wellicht nog mensen binnen zijn (achter de bar, toiletten, kleedkamers) of buiten op de velden.

Zoals eerder aangegeven, treedt het nieuwe trainingsschema nog niet in werking. Tot die tijd kun je trainen volgens het 'oude' schema van je nieuwe team, dus JA1 traint in principe op de tijd van het JA1 van vorig jaar. Begin augustus wordt het nieuwe schema gepubliceerd.

Wil je een oefenwedstrijd spelen op een zaterdag of zondag in de genoemde periode, meld dit dan bij het wedstrijdsecretariaat junioren  ([email protected]), zodat het veld gereserveerd kan worden. Wil je op een trainingsavond oefenen en op de trainingstijd van een ander team, overleg dit dan met dat team. In beide gevallen haal je de sleutel bij Dudo op en breng je deze na afloop weer terug. 

Fijne vakantie en tot in augustus!

Met vriendelijke groet

Ron Schroer
Namens de TC