Arbitrage, de leukste kraam op 2 september & informatie over examendata

30-8 Nieuws

2 september zijn we als arbitragecommissie aanwezig op de jeugddag, kom gerust langs met al je vragen en wensen! Misschien wil je bijvoorbeeld begeleid worden bij een wedstrijd, of wil je weten wat in een bijzondere spelsituatie nu eigenlijk de regel is, daarnaast informeren we iedereen graag over de veranderde spelregels!

Daar kun je echt niet naar fluiten

Vorig jaar hebben we iedereen die zijn fluitkaart zou halen een DMHC fluit beloofd. De distributie ervan bleek lastiger dan gedacht, excuus! Je kunt deze tijdens de DMHC dag bij ons in de kraam ophalen.

Nieuw seizoen, nieuwe examens!

Voor alle A en B leden is het zeer gewenst (dat is een diplomatieke verwoording voor verplicht 😊) om het scheidsrechters examen te halen. Kortom, val je onder de groep zie onderstaande data waarop je dit examen kunt doen. Alle leden die volgens LISA geen kaart hebben, ontvangen automatisch een uitnodiging hiervoor (Let op! Dit wordt gemaild aan het oorspronkelijke inschrijfmailadres, dit is vaak je vader of moeder).

TIjdsinvestering:

1.     Met 1 à 2 keer een avondje deels de regels online doorlezen ben je doorgaans wel klaar.

2.     Een online examen maken, de meesten zijn hier in <15 minuten mee klaar (en geslaagd 😉).

 

Fluitjemenou? Een ouder die fluit toch ook zijn eigen spruit!

"Revenge of the parents” willen we het ook wel noemen, hoe mooi is het om je eigen zoon of dochter te mogen fluiten. De voordelen op een rijtje:

1.     Als je de regels goed begrijpt, wordt het kijken alleen maar leuker

2.     Als je hockeyende kind of partner uit zijn stekker gaat, dan is dat fluitje en soms zelfs die kaart zoooooo ontzettend bevredigend om te geven.

3.     In de zaal is ieder team zelf verantwoordelijk om 2 scheidsrechters te regelen bij de thuiswedstrijden, help je eigen team dus op weg en deel de pret!

Wat moet je doen om als ouder examen te doen:

1.     Meld je aan als vrijwilliger door het invullen van het online formulier als DHMCvrijwilliger en stuur ons alvast een mail ter kennisgeving [email protected] met in het onderwerp "Superouder-eigennaam+achternaam”.

2.     Zodra je inschrijving is verwerkt ontvang je een bondsnummer, deze ontvangen we graag van je om je toegang te kunnen geven tot de online leeromgeving.

3.     Zodra het bondsnummer actief is, kun je tevens het examen afleggen.

Alle ouders die zich op de teamterpmeetingen reeds enthousiast aangemeld hebben, kunnen rustig hun mail met uitnodiging afwachten.

Examendata (online):

Je kunt op een van onderstaande data zelf je examen doen (elke dag meermaals, dus slaag je niet, gewoon nog een keertje doen).

·       13 september

·       14 september

·       15 september

·       16 september

·       17 september

·       18 september

·       19 september

 

Deadline 26 september

Alle A en B-jeugdleden die 19 september nog niet zijn geslaagd worden geacht op dinsdag 26 september 19:30 op de club verwacht, we beantwoorden een half uur al je vragen en om 20:00 maakt iedereen zijn examen (je mobiel meenemen dus)