Hockeyen met Oranje? Rabo ClubSupport Fandag op 26/10 bij DMHC

10-10 Nieuws

Wil jij met je team hockeyen met de internationals van Oranje? Wil je tips krijgen van Thierry Brinkman over het maken van een tip-in. Van Pirmin Blaak leren hoe je een schoot-out keept of van Felice Albers uitleg krijgen over de geheimen van het scoren? Op woensdag 26 oktober zal de Rabo ClubSupport Fandag plaatsvinden bij DMHC Dordrecht.

De jaarlijkse populaire fandag voor Oranje-fans, voorheen de Rabo Fandag, is bestemd voor jongens- en meisjesteams uit de Onder 12 en Onder 14 (de voormalige D- en C-jeugd). Het maakt niet uit op welk niveau jouw team speelt, maar het is wel belangrijk dat jullie fanatiek zijn tijdens de trainingen onder leiding van de spelers en speelsters van Oranje.

De laatste Rabo ClubSupport Fandag werd drie jaar gelden gehouden bij Den Bosch. De edities daarna gingen vanwege de maatregelen rond het coronavirus niet door. De internationals van Oranje zijn er daarom weer klaar voor om de Oranje-fans een onvergetelijke dag te bezorgen met clinics, handtekeningen en natuurlijk worden de Oranje Dames als kersverse wereldkampioen en de Oranje Heren als winnaar van de FIH Pro League gehuldigd.

Voor DMHC zullen jongens en meisjes van D1 en C1 in ieder geval deelnemen en wellicht worden deze teams nog aangevuld met spelers. In ieder geval zullen er 48 teams uit het hele land deze dag bij DMHC te gast zijn.

Speel je niet mee, dan is het natuurlijk ook machtig om echte internationals aan het werk zien en heel leuk om op handtekeningen te jagen.

Tot 26 oktober!