Trainingen in de zomermaanden

12-6 Nieuws
Beste spelers en trainers,

De wedstrijden van dit seizoen zitten erop en vanaf maandagavond a.s. zullen alle nieuwe jeugdteams bekend zijn.

Met ingang van aankomende week zijn de officiële trainingen voor de jeugd afgelopen. Er is nog wel de mogelijkheid om in deze week van 13-17 juni een afscheidstraining te houden op de gebruikelijke trainingstijd, met inachtneming van de inlever-termijnen van de materialen.
Let op! In verband met de kennismakingsavonden voor de nieuwe teams, zullen op maandag 20 juni tot 18.30 uur en gedurende 27 tot en met 30 juni van 18.30 tot 20.30 uur, alle velden bezet zijn.

Na 30 juni hopen wij de begeleiding van alle teams rond te hebben. De afgelopen twee jaar is er, als compensatie voor de gemiste trainingen gedurende de lockdowns, na de nieuwe teamindeling meteen doorgetraind. Dit jaar is dat niet meer van toepassing. 
Deze zomer starten de officiële trainingen weer eind augustus, de exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Het staat teams wel vrij om na 30 juni met hun trainingen te starten. Hierbij kunnen voorlopig de trainingstijden van het gelijknamige team van afgelopen seizoen worden aangehouden en conform het huidige trainingsschema. Hou er dan rekening mee dat weliswaar de velden toegankelijk zijn, maar dat het clubhuis gesloten is.

Een hele goede zomer toegewenst!

Ron Schroer
Technisch coördinator Jeugd