NIEUW: clubkleding bestellen via Ledenshop DMHC

9-9 Nieuws

Vanaf nu kun je je DMHC-clubkleding online bestellen via de ledenshop van DMHC en Voorwinden. In deze ledenshop vind je de clubcollectie van DMHC overzichtelijk op een rij. Daarnaast kun je in de shop ook overige items voor je sport bestellen en/of de clubkleding laten bedrukken. 


Jij blij, DMHC blij!

Met een aankoop via de Ledenshop profiteer niet alleen jij door middel van kortingen en/of aanbiedingen. Alle aankopen in de Ledenshop leveren namelijk direct voordeel op voor DMHC. Jouw bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die de club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar help je ook onze club.


Click & collect of thuisbezorgd

Bestellen via de Ledenshop is gemakkelijk en eenvoudig. Levering van je bestelling kan via Voorwinden of het wordt bij je thuisbezorgd. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. Heb je vragen over de Ledenshop? Neem dan contact op met Voorwinden. Je vindt de ledenshop hier of via de DMHC-website