Van het wedstrijdsecretariaat

29-8 Nieuws

Beste (ouders van) DMHC'ers en teambegeleiders,

 

Zoals in een eerder bericht van de technische commissie te lezen viel, gaan de trainingen binnenkort weer beginnen en is de competitiestart gepland voor 11 september aanstaande.

 

Namens het wedstrijdsecretariaat willen we graag wat informatie met jullie delen zowel over het hoe en wat van het wedstrijdsecretariaat bij DMHC en als bijlage van dit bericht vinden jullie ook de laatste nieuwsbrief van de KNHB over de aanstaande competitie.

 

Wedstrijdsecretariaat per lijn

Het wedstrijdsecretariaat van DMHC is georganiseerd per 'lijn'. Dat betekent dat er 3 wedstrijdsecretariaten zijn die nauw samenwerken met de arbitragecommissie.

 

Dat zijn:

 

 

De arbitragecommissie is bereikbaar via [email protected].

 

Ter info: Irmgard en Danielle zijn nieuw bij het wedstrijdsecretariaat van de jongste jeugd. Zij zijn Dick en Marion Manintveld opgevolgd.

 

Wat wel en niet doen…

Bij vragen, benader het JUISTE Wedstrijdsecretariaat en uitsluitend per mail! Bij voorkeur niet What'sAppen of bellen (alleen voor dringende zaken op de wedstrijddag of in 'noodgevallen' zoals een afgelasting kort voor de wedstrijd).

 

Benader gerust het DMHC wedstrijdsecretariaat voor ALLE vragen rondom wedstrijden (zoals verzoek tot wijziging van een aanvangstijd) maar ga NIET op eigen houtje andere clubs bellen of mailen met dergelijke vragen. Als wedstrijden eenmaal ingepland zijn (en dus in de DMHC app staan) is het vaak lastig om nog te gaan schuiven. Wees er dus tijdig bij met een eventueel verzoek!!

 

Zet in ieder geval in elke mail duidelijk om WELK TEAM en WELKE WEDSTRIJD (+DATUM) het gaat en vergeet vooral niet om je eigen NAAM / FUNCTIE te vermelden.

 

Tot slot, LISA is leidend! Kijk dus vooral wat er in LISA staat. De DMHC app en de DMHC site halen alle informatie (ook) uit LISA.

 

DWF

Vergeet niet het DWF in te vullen voor EN na de wedstrijd! Maak gebruik van het opmerkingen-veld als er iets gebeurd is tijdens de wedstrijd of als je de tegenstander of arbitrage een complimentje wilt geven. Deze commentaren worden door ons EN door de bond gelezen!

 

Wij kijken uit naar een nieuwe start van de hockeycompetitie!

 

Namens het wedstrijdsecretariaat Senioren, Junioren en Jongste Jeugd.

 

Gerben Boot

Wedstrijdsecretaris Algemeen/Junioren DMHC

 
Bijlage