Het nieuwe hockeyseizoen komt eraan!

20-8 Nieuws

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede vakantie (gehad) en is iedereen weer goed uitgerust voor een nieuw seizoen!


Start trainingen en competitie

De start van de competitie vindt op zaterdag 11 september plaats. Het clubhuis is echter al open en bemand vanaf maandag 30 augustus en de trainingen starten dan weer volgens het nieuwe trainingsschema (zie de app). Indien jouw team al eerder wil gaan trainen, gelieve deze nieuwe tijden aan te houden. 


Trainingsmaterialen

Trainers/coaches/managers van de jeugd elftallen (A,B,C en D) kunnen de trainingsmaterialen ophalen op zaterdag 28/8 tussen 10.00 en 11.00 of zondag 29/8 tussen 13.00 en 14.00. Er hoeft geen contante borg meegebracht worden ivm verandering borg systeem.

Indien dit niet mogelijk is, kan er ook een afspraak worden gemaakt via: [email protected].


Begeleiding

Alhoewel de meeste teams van een trainer zijn voorzien, staan er nog enkele vacatures open. We zijn hard bezig om die op tijd in te vullen. Zodra dit is gelukt, worden de managers op de hoogte gesteld en kan er getraind worden. Voor zover mogelijk hebben we alle begeleiders (trainers, coaches en managers) aan de teams gekoppeld. Stuur eventuele wijzigingen, aanvullingen en opmerkingen naar dit emailadres: [email protected]


Oefenwedstrijden

Mocht jouw team een oefenwedstrijd willen spelen, dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor: 


In augustus:

maandag van 17.00-19.00 op veld 1

woensdag van 17.00 - 20.30 op veld 1

vrijdag van 16.30-18.30 op veld 1

in de weekenden van 28/29 augustus


In september kan in het weekend van 4/5 september nog geoefend worden.


Uiteraard kun je op je eigen trainingstijd oefenen met het team dat naast je traint. Mocht je op dat tijdstip tegen een ander team willen spelen, dan moet de manager dit met alle betrokken teams goed afstemmen. 


Oefenwedstrijden op de genoemde dagen en tijden moeten worden aangevraagd via: [email protected]Nog een fijne vakantie allemaal en tot snel op DMHC!


De technische commissie