SAMEN SPORTIEF GASTVRIJ GEZELLIG

19-7 Nieuws

SAMEN SPORTIEF GASTVRIJ GEZELLIG

 

Beste leden,

We kunnen wel stellen dat we een bijzonder seizoen achter de rug hebben! Ondanks de pandemie heeft de jeugd gelukkig heel veel kunnen hockeyen en mochten we aan het einde van het seizoen zelfs nog een paar wedstrijdjes tegen andere clubs spelen. Het was niet ideaal, maar met alle beperkingen hebben we er nog het maximale proberen uit te halen. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van trainers, coaches, coördinatoren en ouders. Superfijn en duizendmaal dank!

Achter de schermen is er ook veel gebeurd, niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de langere termijn (2021-2026) zijn er plannen gemaakt. Deze ambities zijn tijdens de ALV en BALV van 30 juni en 16 juli door het bestuur uitvoerig toegelicht en met veel steun ontvangen.

Voor het aankomend seizoen liggen er op meerdere fronten goede plannen klaar, zoals o.a.:

·een goed hockey-technisch plan voor alle spelers en speelsters, onder bezielende leiding van Ernst-Jan Wepster

·na een groot succes afgelopen juni, een herhaling van onze zogenaamde kennismakings-clinics t.b.v. ledenwerving

·aanschaf van een eigen DMHC blaashal met alle voordelen die erbij horen in het winterseizoen

·een Drechtsteden hockeytoernooi in het weekend van 21 en 22 augustus 2021


Allemaal prachtige projecten om vooral bezig te zijn met dat mooie spelletje: hockey! Wij hebben er alle vertrouwen in dat aankomend seizoen een prachtig seizoen zal worden, maar om o.a. deze sportieve plannen tot uitvoer en succes te kunnen brengen, is er veel hulp nodig.

Jammer genoeg wordt de last op dit moment gedragen door te weinig schouders en blijven wij oproepen om bij te dragen aan de succesvolle ontwikkeling van DMHC. Alle hulp, hoe klein ook kan bijdragen.

Wij hopen van harte dat jullie allereerst enorm gaan genieten van een heerlijke zomervakantie. Daarna weer onder het motto: ‘Met elkaar in de volle breedte vooruit!’ vol inspiratie en frisse energie de schouders kunnen zetten onder het volgend hockeyseizoen.

Hieronder tref je een overzicht aan van functies die ingevuld moeten worden op korte termijn. Wij kijken uit naar jullie reacties op [email protected]

Barcoördinatoren * Technisch Hart * Zaalcommissie * Ledenwerving * Lijncoördinatoren ABCD jongens en meisjes * Webmaster * Redactielid * Kledingcommissie 

Fijne vakantie en tot ziens langs de lijn bij DMHC!

 

Namens het bestuur van DMHC,

Marcel Spijkers

[email protected] 
Bijlage