Drechtsteden Toernooi 21/22 Aug. Bardienst inplannen en herhaling alg

11-8 Nieuws

Beste leden van DMHC,

 

DMHC is een geweldige hockeyclub 'van de leden', 'voor de leden' en 'door de leden'. Zo maken we samen de bar tot een aangename en gezellige plek voor iedereen! Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat we ook vanaf het start seizoen in augustus weer rekenen op de inzet van leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers rondom het dagelijks draaiende houden van de bar via de inroostering van bardiensten in ons gezellige clubhuis. 

 

Bardiensten inplannen

De barplanning van het hele seizoen staat nu al klaar in Lisa en je hebt tot 31 augustus 2021 om (per lid) je verplichte twee bardiensten in te vullen op je favoriete dag en tijdstip. Deze staan gekoppeld aan de naam van het lid zelf. Indien je de diensten niet inplant voor deze deadline, zullen wij deze willekeurig inplannen.

Voor het barrooster hebben we rekening gehouden met de reguliere speelschema’s van de KNHB, maar ook geplande vriendschappelijke wedstrijden voorafgaand aan het seizoen en eventuele evenementen waarbij we bardiensten gaan draaien. Gedurende de periode van de hockeycompetitie (uitgezonderd vakanties, zomer- en winterstops) is de bar 7 dagen per week geopend, tenzij anders vermeld.

 

Er zijn twee mogelijkheden om in te plannen: de DMHC app (voorkeur) of via de DMHC website. Via de website is het belangrijk om de data aan te passen bovenin het scherm, zodat je alle data ziet (startdatum en einddatum voor de gewenste periode).

 

Na bevestiging van je inschrijving krijg je Barinstructie toegestuurd via het bij ons bekende mailadres. Hierin worden duidelijk de verschillende procedures van de bar uitgelegd. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met de Horecacommissie.


Wat als ik mijn diensten niet kan draaien?

U heeft zich ingeschreven/u bent ingedeeld maar u kan uw dienst niet vervullen. Dan heeft u twee mogelijkheden: 

Ruilen: Het ruilen van een dienst is de verantwoordelijkheid van het lid. De barplanning houdt zich niet bezig met het ruilen van een dienst en/of de administratie van de ruiling. Let op: het is niet toegestaan uw dienst te laten vervullen door minderjarigen (+18). Vermeld dit dan ook in de app (haal je zelf eruit en plan je zelf op de geruilde dag, idem voor de persoon met wie je ruilt)

Afkopen tijdens het seizoen: Het kan voorkomen dat je tijdens het seizoen niet meer je bardienst kan vervullen. Het is dan mogelijk om maximaal 21 dagen voor de daadwerkelijke bardienst deze af te kopen om de barcommissie een redelijke termijn te gunnen vervanging te zoeken. De kosten hiervan bedragen €50,- per dienst. 

Afkopen voor het seizoen (deadline eind september): Er is een mogelijkheid om je diensten voor het gehele hockeyseizoen af te kopen. De kosten hiervan bedragen €75,- per lid (2 diensten) per hockeyseizoen. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid dan kunt een e-mail sturen naar [email protected].

 

Wat gebeurt er als ik niet kom opdagen op mijn afgesproken dienst?  

Wanneer u niet komt opdagen op de geplande bardienst zijn wij als club genoodzaakt om een boete te geven van €75,- per dienst. Dit zal direct voldaan moeten worden middels een betaalverzoek vanuit DMHC. U moet begrijpen dat wanneer u niet komt opdagen de HORECA stil ligt, dit kost de club geld in de vorm van inkomsten, of u laat iemand anders alleen staan. Bovendien is het niet verschijnen op een dienst frustrerend voor andere leden. 


Kan ik ook vrijstelling krijgen van bardienst?

Vrijstellingen dienen ieder jaar opnieuw te worden aangevraagd via [email protected]

Vrijstellingen dienen te worden aangevraagd onder vermelding van de voor- en achternaam van het lid. Er wordt vrijstelling verleend aan: - Bestuursleden - Technisch- en Lijncoördinatoren - Trainers/coaches: Per team wordt er volledige vrijstelling verleend voor 1 trainer en 1 coach. Indien er meerdere trainers/coaches op 1 team staan, kan de vrijstelling gedeeld worden. Dit dient ook aangevraagd te worden, zodat de planning dit administratief kan verwerken. Teammanagers komen niet voor vrijstelling in aanmerking. Er worden maximaal 2 vrijstellingen per team verleend. Spelleiders van Jongste Jeugd (JJ) Het fluiten van alle JJ-thuiswedstrijden geeft recht op een halve vrijstelling voor het kind dat u fluit. 

Indien u andere activiteiten voor de club verricht waardoor u meent toch voor vrijstelling in aanmerking te komen kunt u uw verzoek indienen bij barplanning. 

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat we wederom op jullie hulp kunnen rekenen en wensen eenieder een fijne vakantie en een 'terug naar normaal' sportief en gezellig nieuw hockeyseizoen!

 

Met sportieve groet,
De Horeca-commissie

Nog vragen en/of opmerkingen?
Barplanning:    [email protected]

Algemeen:       [email protected]