Herinnnering inschrijven: Feestelijke afsluiting senioren 27 juni / NL-elftal kijken

22-6 Nieuws

Beste senioren en andere geïnteresseerden;


Zoals al eerder aangegeven wordt op zondag 27 juni een afsluiting georganiseerd, om na een mager COVID-jaar, elkaar toch nog even te zien op de club.


Graag wil het bestuur deze middag organiseren met een hap en samen een drankje op en rond de terp en zal het eten daarom worden aangeboden aan alle spelende seniorleden met daarnaast een muzikale omlijsting. Ook onze drankenleverancier Elsco doet mee en zal het eerste vat Hertog Jan sponsoren!

 

Op deze zondag zal naast  Dames 1 om 12.45 uur tegen JHeren 1, ook Heren 1 thuisspelen om 14.45 uur! De verwachting is dat het buffet aansluitend op de wedstrijd van H1 wordt geopend door de voorzitter. Na het buffet zal er voor worden gezorgd dat de wedstrijd van het Nederlands elftal op groot scherm kan worden bekeken. Nog meer gezelligheid dus!

 

Graag houden wij rekening met de opkomst en vragen dan ook je aanwezigheid per team op [email protected] terug te koppelen. We doen een beroep op aanvoerder/manager om de terugkoppelingen te verzamelen.


Mochten er andere gasten zijn die mee willen eten, dan kan dit ook, maar dan tegen betaling (Euro 8,50 pp). Geef je in ieder geval wel dan zo snel mogelijk op via bovenstaand adres.

 

We kijken er nu al naar uit en hopelijk tot zondag 27 juni!


Met vriendelijke groet,


Bestuur DMHC