DWF voor de wedstrijden in Juni (Jongste Jeugd en Junioren)

11-6 Nieuws

Zoals alle junioren en jongste jeugd teams inmiddels weten wordt er de komende 3 zaterdagen (eindelijk) tegen ander clubs gespeeld.

 

Het heeft flink wat gepuzzel opgeleverd maar het belangrijkste is dat er lekker gehockeyed kan gaan worden.

 

De KNHB gebruikt voor deze wedstrijden op 12, 19 en 26 juni WEL het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) maar ALLEEN VOOR DE STANDEN!!

 

De begeleider van een team EN de scheidsen ontvangen de link naar het DWF per mail en hoeven alleen de standen in te vullen en te bevestigen zoals normaal.

 

De opstellingen van de teams in het DWF zijn voor deze wedstrijden NIET belangrijk. Die kunnen voor de juni wedstrijdjes genegeerd worden. (reden: veel clubs zijn nog bezig met teamindelingen en de inrichting van de achterliggende systemen, bij ons het LISA systeem.)

 

Daarnaast gaan we als wedstrijdsecretariaten ZEER TERUGHOUDEND om met verzoeken voor wijzigingen van tijden en of velden. Dat maakt de puzzel namelijk weer lastiger.

 

Wat wel kan gebeuren (hebben we inmiddels gezien) dat er toch wat wedstrijden worden afgelast. Dan kunnen we soms wat 'indikkken' in het schema of teams een betere tijd/veld aanbieden. Uiteraard gaat dit altijd in (telefonisch) overleg en doen we nooit 'zomaar'!!

 

We hopen op leuke wedstrijden en op de flexibiliteit van iedereen.

 

Veel plezier de komende weken!

 

Namens de Wedstrijdsecretariaten Junioren en Jongste Jeugd.

 

Gerben Boot