Inleveren Trainings- en keepersmaterialen seizoen 2020/2021

6-6 Nieuws

Beste Teammanagers, coaches, trainers en keepers van de A,B,C en D-teams,


De laatste week van trainen in de teamopstelling 2020/21 is achter de rug. Vandaag zijn de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2021/22 bekend gemaakt. Voor ons dus het moment om jullie uit te nodigen om de geleende materialen in te gaan leveren en borg te retourneren.


Om het proces soepeler te laten verlopen hebben wij reeds de trainingstassen die in de lockers stonden verwijderd en gecontroleerd, dus stond je tas in de locker dan verwachten we alleen de geleende cornermaskers deze week op onderstaande data nog retour. Wanneer we geen trainingstas in de locker hebben aangetroffen verwachten we deze op onderstaande data tegelijk met de cornermaskers retour.


Keepersmateriaal voor de jeugdelftallen zonder vaste keeper controleren we de tas mits deze zonder slotje voor ons beschikbaar is in het teamvak in het keepershok. We verwachten tevens dat de tassen van de keepers die stoppen tevens in het teamvak van het keepershok zonder slotje beschikbaar zijn. Voor vaste keepers die doorgaan in een nieuw team geldt dat zij het materiaal kunnen blijven gebruiken en mocht er zaken vervangen dienen te worden zij dit bij ons melden.


Op de volgende dagen kan het trainingsmateriaal, cornermaskers en of keepersmateriaal worden ingeleverd.

Maandag 7 juni tussen 19:00 en 20:30uur

Woensdag 9 juni tussen 19:00 en 20:30uur

Donderdag 10 juni tussen 19:00 en 20:30uur

Bij inlevering van de complete set geleende materialen wordt, als alle materialen compleet in goede staat en tijdig ingeleverd worden de borg in zijn geheel geretourneerd. De borg verloopt per jaar. En kan niet blijven staan voor het daarop volgende seizoen!


Uitgifte van trainingsmaterialen voor het nieuwe seizoen 2021/22 zal zoals gebruikelijk na de zomervakantie plaats vinden, hou hierbij tzt de oproep op de site goed in de gaten.


Let op: om trainingen in de nieuwe teamsamenstelling de komende weken mogelijk te maken zal er per 7-6 per veld een container met 80 ballen en 40 pionnen worden aangeboden. Aan een ieder het vriendelijk verzoek hier verantwoord mee om te gaan. De containers bevat een hangslot welke ook in verleden voor de zaal werd gebruikt, mocht je als trainer deze sleutel niet hebben kan deze op bovenstaande data bij ons worden opgehaald. Graag aan het eind van de training de ballen en pionnen retour in de container en deze met het hangslot afsluiten. Heeft u nog vragen dan kunt u met ons contact opnemen via [email protected]


Via deze weg wensen wij jullie alvast een gezonde en gezellige vakantieperiode en hopen na de zomer weer uit te kunnen zien naar een echte Covidvrije hockeycompetitie!


Met sportieve groet,

Jenneke Vis & Ed van den Hout

Materiaal Commissie DMHC