SportWays hockeykamp: Kom maar op met die zomer!

3-6 Nieuws

Beste ouders, speelsters/spelers van DMHC,

Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien en de temperaturen oplopen, beginnen bij ons de zomerkampkriebels. In de zomervakantie organiseert SportWays een hockeykamp bij ons op de club met enthousiaste hockeytrainers. Tijd voor heel veel hockey, clinics, watergevechten, nieuwe skills aanleren en lol trappen. Zien we jou op het kamp?

Hockeykamp in de zomer van 19 t/m 21 juli 2021 voor drie leeftijdscategorie├źn:

  • Kids, 5 t/m 7 jaar
  • YoungStars, 7 t/m 9 jaar
  • Juniors, 10 t/m 13 jaar

Meld je hier aan voor het hockeykamp! Dit kan individueel of met een groep.


15% groepskorting
Ga je met een groep naar het kamp? Meld je dan aan als groep, en krijg 15% korting per persoon! Jouw groep moet uit zes of meer deelnemers bestaan, die allemaal minstens drie hele dagen op kamp gaan. Stuur een 
mail met de voor- en achternamen van alle deelnemers en naar welke leeftijdscategorie(├źn) jullie gaan. Je ontvangt dan van SportWays een kortingscode, zodat jullie je kunnen aanmelden voor het kamp. Let op! Zorg ervoor dat niemand zich aanmeldt voordat je de kortingscode hebt ontvangen. Je kunt namelijk niet meedoen aan de groepskorting als je al aangemeld bent voor het kamp.


Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al meerdere clinics kunnen organiseren in 2021. Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.


We hopen jullie allemaal te zien!

Teams SportWays