Vrijwilligersvacature in de spotlight!

13-4 Nieuws

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club. Zonder hen kan DMHC niet bestaan! De komende tijd zetten we diverse vrijwilligers in de spotlight. De eerste paar weken zijn dat vrijwilligers die op zoek zijn naar een opvolger. 


Deze week in de spotlight:


Joyce Vink

Ledenadministratie


Wat doe je precies? 

Ik verzorg de ledenadministratie bij DMHC. Ik verwerk alle inschrijvingen en opzeggingen administratief en heb contact met de ouders om dit goed te kunnen verwerken.

 

Waarom heb je destijds besloten om vrijwilliger te worden? 

Mijn twee kinderen spelen bij DMHC en ik zag al snel dat een club zonder vrijwilligers niet kan functioneren. Ik vind het vanzelfsprekend om hier aan bij te dragen. Ik ben begonnen als lijncoördinator op de zaterdagochtend. Na 5 jaar vroeg op het veld te hebben gestaan ben ik de ledenadministratie gaan verzorgen (lekker warm en droog) en kan ik het werk doen op het moment dat het uitkomt.

 

Wat is er leuk aan? 

Je hebt veel contact met leden van jong tot oud, de penningmeester, teambegeleiding en -indeling, seniorencommissie en ledenwerving &-behoud en je zorgt er voor dat de administratie op orde is.

 

Hoeveel tijd kost het je gemiddeld per maand? 

Gedurende het seizoen een half uur tot een uur per week. Piekbelastingen in mei en in augustus en september. Het is wat drukker in oktober en januari ivm reacties n.a.v. de facturatie van de contributie.

 

Kan je het met twee mensen doen om elkaar af te wisselen of te helpen? 

Daar heb ik nooit goed over nagedacht, ik houd graag het werk in eigen hand. Bij het vele werk in aug/sept, o.a. doorvoeren van de termijnbetalingen per lid en het koppelen van contributie abonnementen aan de leden kan je zeker de hulp van anderen inroepen.

 

Ga je je opvolger inwerken? 

Uiteraard ben ik bereid mijn opvolger in te werken en te begeleiden.

 

Heb je nog een boodschap voor onze clubleden, ouders, verzorgers, familie of vrienden? 

Steun onze club, ook in deze lastige tijden waarin je als lid niet of niet zoveel hebt kunnen trainen of spelen. Meld je aan als vrijwilliger, alleen dan kan en komt de club verder vooruit.


Wil jij wat doen voor de club en lijkt het je leuk om de ledenadministratie op te pakken? Of heb je nog vragen? Of ben je geïnteresseerd in een andere vrijwilligersfunctie?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] of vraag het een van de leden van de Vrijwilligersdesk.


Vrijwilligersdesk

Lonny Hazen

Mirjam Stam

Susanne Gilhuis

Ilse Boot