Onderlinge competitie jeugd

26-1 Nieuws

Aanstaande zaterdag 30 januari start de onderlinge competitie voor de jeugd D t/m A.


Organisatie


De deelnemende teams zijn ingedeeld in poules. Er zijn 4 poules van 4 teams. Die spelen een hele competitie. En er zijn 2 poules van 5 teams. Die spelen 1x tegen elkaar en hebben 1 (vrije) training. Aan het eind volgt in deze poules nog een finale-ronde.


Halverwege (na 3 speelrondes) zal er een tussentijdse evaluatie plaatsvinden en houden we de optie open voor een tussentijdse herindeling.


In de bijlage onderaan dit bericht staan de poule-indeling en het wedstrijdschema. Zo weet elk team nu al waar en wanneer ze moeten spelen.


De wedstrijden


De wedstrijden zijn 2 x 30 minuten met 10 minuten rust. Tussen de wedstrijden zit 20 minuten wisseltijd. Elk team zorgt zelf voor 1 scheidsrechter.


Er kan NIET geruild worden. De wedstrijdplanning komt ook in LISA, op de DMHC site en de DMHC app. Wat hier staat zal leidend zijn. Elke wedstrijd heeft een uniek nummer en de wedstrijdsecretaris junioren ontvangt graag de uitslag via de mail van elke wedstrijd op mailadres [email protected]! Zo kunnen we de standen bij houden. Elke dinsdag volgt een update van de stand in de poule via een nieuwsberichtje op de site.


LET OP!! In de opmerking bij elke wedstrijd (in de DMHC app) staat wie THUIS speelt (dus thuistenue). Het andere team speelt dus in ons (compleet) zwarte uit-tenue.


Covid regels


Voor alle wedstrijden geldt nog steeds dat er twee scheidsrechters aanwezig zijn en maximaal twee volwassen begeleiders per team. In totaal maximaal zes volwassenen bij twee teams. Publiek is niet toegestaan. Daarnaast willen we iedereen vragen de aanwijzingen op het DMHC-terrein op te volgen, niet eerder dan 15 minuten voor een wedstrijd aanwezig te zijn en direct na de wedstrijd het DMHC-terrein te verlaten. Het is niet toegestaan om bij andere wedstrijden te blijven kijken.


We wensen alle teams heel veel plezier en succes toe!


Ernst-Jan Wepster

Bestuurslid HTZ


 
Bijlage