Hervatting trainingen maandag 11 januari 2021 en onderlinge wedstrijden

9-1 Nieuws

Beste jeugdleden en ouders, Goed nieuws! We starten vanaf maandag 11 januari a.s. weer met de trainingen voor de jeugdteams (D t/m A) na de winterstop. Ondanks de mogelijk wat koudere weersomstandigheden lijkt het ons belangrijk voor de jeugd om weer naar buiten te gaan en lekker te sporten.

Wedstrijden
Naast het opstarten van de trainingen willen we op korte termijn starten met de onderlinge wedstrijden. Deze zullen plaatsvinden vanaf zaterdag 16 januari. Het uitgangspunt is dat ieder team elke zaterdag een wedstrijd kan spelen zodat iedereen weer goed in vorm komt. Teams zullen worden ingedeeld in poules van 6 of 4 teams, waarbij poules van 4 teams een volledige competitie spelen en poules met 6 teams een halve- én een finaleronde spelen. De poules en de wedstrijddagen zullen zo worden ingedeeld dat de laatste speeldag valt op de eerste zaterdag van de voorjaarsvakantie (20 februari). De poules en het speelschema zullen deze week gecommuniceerdworden via de website enzijn te vinden op de plek waar normaliter het schema van de competitiewedstrijden staat.

We verzoeken alle teams om in ieder geval voor de eerste wedstrijd zelf een scheidsrechter te regelen, zodat er op ieder veld twee scheidrechters aanwezig zijn. Zijn er mensen die graag willen fluiten dan zou dit zeer welkom zijn! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

BELANGRIJK! = 
Alle eerder gecommuniceerde COVID-maatregelen blijven van kracht. Dit geldt eveneens voor de eerder gecommuniceerde afspraken betreffende het DMHC-terrein.Toeschouwers zijn absoluut niet toegestaan. Op het DMHC terrein zijn enkel en alleen spelers en begeleiders (trainers en coaches) welkom.

We wensen jullie allemaal veel speelplezier!

Hartelijke groeten,
Bestuur DMHC