De jongste jeugd gaat weer naar buiten!

9-1 Nieuws

Beste leden en ouders; De jongste jeugd van DMHC gaat binnenkort weer naar buiten! Dit natuurlijk conform de regels van de lock-down. Het is januari en dus is het vooral als het donker wordt nog wel erg koud en omdat we toch heel graag weer willen gaan hockeyen hebben we het volgende bedacht voor de woensdagmiddag:

Woensdag 13 januari en woensdag 20 januari zijn er trainingen voor de F en eerstejaars E teams tussen 15.00 – 16.00 uur en tussen 16.00 - 17.00 uur voor de tweedejaars E teams. Er is gekozen voor de woensdagmiddag, omdat de temperatuur overdag naar verwachting hoger blijft dan wanneer het donker is.

Hockeyclinic
Zaterdag 16 en zaterdag 23 januari wordt van 10.00 -12.00 uur een hockeyclinic voor de jongste jeugd gegeven door topspelers van onze club. De vrouwen en mannen van Dames 1 en Heren 1 zullen de kinderen hockey-technieken en coole trucjes leren!

Hervatten van normale tijden
Zo mogelijk (maar onder voorbehoud van het weer) starten we vanaf 25 januari weer met de normale trainingstijden op maandag en vrijdag en starten we met onderlinge wedstrijdjes in het weekend tussen 9.30-11.30 uur. Hierover worden jullie via de teammanagers verder geïnformeerd.

Dus voor de jongste jeugd: kleed je warm aan, zoek je stick, scheenbeschermers en bitje en ga mee naar buiten! BELANGRIJK! = Alle eerder gecommuniceerde COVID-maatregelen blijven van kracht. Dit geldt eveneens voor de eerder gecommuniceerde afspraken betreffende het DMHC-terrein.Toeschouwers zijn absoluut niet toegestaan. Op het DMHC terrein zijn enkel en alleen spelers en begeleiders (trainers en coaches) welkom.

Hele hartelijke groeten,
Bestuur DMHC