Trainingen, competitie en senioren

24-12 Nieuws

Beste leden,

 

Hier nog een belangrijke terugkoppeling vanuit DMHC naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die zijn ingegaan op dinsdag 15 december. 


Trainingen

Vanaf maandag 11 januari zullen de trainingen voor de jeugd worden hervat op de reguliere tijdstippen, zoals al eerder was aangegeven. Uiteraard onder voorbehoud van restricties vanuit de overheid.

 

Competitie

De verwachtingen met betrekking tot de start van de competities zijn nog onbekend en hierover houden we contact met de KNHB.

We zijn wel intern aan de slag gegaan om programma’s op te stellen voor alle jeugdspelers tot 18 jaar voor onderlinge wedstrijden, waarmee we een mogelijke start kunnen maken op zaterdag 23 januari.


Senioren houd vol!

Helaas zijn er voor de senioren weer aanscherpingen en zijn er beperkte trainingsmogelijkheden ivm de maximale groepsgrootte en geen mogelijkheid tot het spelen van oefenwedstrijden. Teammanagers zijn hierover geïnformeerd. We begrijpen dat het heel vervelend is om zo lang zonder je sport te moeten. We hopen dan ook dat jullie binnenkort weer allemaal op het veld kunnen staan.

 

Houd de app en de site in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

 

Voor nu wensen wij jullie een vrolijk kerstfeest en een goede start van 2021!

 

Bestuur DMHC