Heb jij al Grote Club actie-loten verkocht?

2-11 Nieuws

Beste leden,


De Grote Club Actie 2020 is op 19 september j.l. begonnen. Een unieke kans om superleuke hockeykleding te scoren uit de collectie van Reece 2020/2021. Je kunt weer sparen voor de wedstrijdshirts: 13 loten voor het UIT shirt en 16 loten voor het THUIS shirt. Uiteraard hebben we weer mooie trainingspakken: een volledig Reece TTS trainingspak voor 36 loten, losse broek of los vest krijg je voor 18 loten. Het regenjack is ook fijn: ademend, wind- en regenbestendig kun jij er warm bijlopen voor 25 loten. Ook kun je kiezen voor een Studio hoodie voor 26 loten of een gave Cleve top sweater voor 22 loten. Tenslotte zijn er dit jaar verschillende kleinere items, zoals rugzakken voor 15 loten, nieuwe sokken voor 8 of een leuke bal voor 4 loten. Zo zit er altijd iets leuks voor jou bij om te scoren!


Ben jij degene die de meeste loten heeft verkocht, dan win je ook een mooie prijs! Voor degene die vorig seizoen de beste loten had verkocht wacht er ook nog ene mooie verrassing. Corona gooit wat roet in het eten, maar het is zeker niet vergeten!


Als je boekje vol is of je bent klaar met verkopen lever hem dan zo snel mogelijk in. Door COVID kunnen de volle lotenboekjes niet in het clubhuis ingeleverd worden. Lever je boekje, duidelijk met naam en achternaam en het teamnr, in voor zaterdag 14 november bij je coach of teammanager.


Aan de teammanagers of coaches het verzoek een berichtje te sturen aan mij ([email protected]) wanneer de ingevulde boekjes opgepikt kunnen worden. Tot 14 november kunnen lotenboekjes ingeleverd worden. Online kunnen tot 24 november loten verkocht worden. 


Heel veel succes allemaal!


Groet

Astrid van Wanum en team Grote Clubactie