Welkom nieuwe trainer-coach Dames 1

21-9 Nieuws

Beste leden, Zeer verheugd zijn wij als technische commissie en bestuur, dat we een tweejarige overeenkomst zijn aangegaan met Claire Visser als trainer/coach van Dames 1.

Claire heeft jarenlang op hoog nationaal en internationaal niveau gespeeld bij -onder andere- HC Rotterdam en Atletic Terassa in Spanje. Daarnaast heeft Claire de selectie gehaald van het Nederlands zaalteam en is topscoorder geweest. Sinds een aantal jaren heeft zij haar eigen hockeyschool (clairevisserhockeyschool.nl) en zich verder ontwikkeld als trainer en als coach.

Wij zijn overtuigd dat dit een succesvolle en eveneens plezierige periode gaat worden voor haar, het team en voor de gehele club. Daarnaast zijn we ook blij dat Anneloes Wepster als manager aan dames 1 is toegevoegd. Anneloes is met haar ervaring, enthousiasme en energie een zeer belangrijke schakel voor het team. We wensen Claire en Anneloes succes toe.

Tot slot zijn wij blij dat Laura Theunissen- ondanks haar lichamelijke blessure door het afscheuren van haar kruisband- als assistent trainer en coach is toegevoegd aan Dames 1. Ondanks de fikse tegenslag waardoor het hockey seizoen voor haar is afgelopen, heeft Laura gelijk deze uitdaging aangenomen.

Wij wensen nogmaals Claire, Laura en Anneloes heel veel succes, maar bovenal veel plezier de komende seizoenen.

Namens de technische commissie,
Ernst-Jan Wepster
Arie Kees van der Leeden