95 jaar DMHC!

4-9 Nieuws

Beste DMHC-leden, 2020 is (en blijft) een heel bijzonder jaar voor alles en iedereen en in het bijzonder voor onze club! Zaterdag 5 september bestaat DMHC als vereniging namelijk officieel 95 jaar: een fantastische mijlpaal en iets om bij stil te staan. Sinds het jaar van de oprichting in 1925 heeft de vereniging in verschillende gedaantes de groei doorgemaakt tot wat het vandaag is. Trots ben ik dan ook dat we daar dit jaar een mooie kleur aan kunnen geven.

Uiteraard zal komend hockeyseizoen op verschillende manieren aandacht worden besteed aan dit prachtige jubileum en op verschillende momenten bij worden stilgestaan. De feestelijke activiteiten worden -binnen de geldende regels- zorgvuldig uitgekozen en gepland. Houd de site en de app nauwgezet in de gaten want er staan leuke dingen te gebeuren voor iedereen!

Terugkijkend naar de afgelopen maanden kunnen we stellen dat 2020 ook op sportief vlak met recht een bijzonder jaar was en nog steeds is, in vergelijking met voorgaande jaren. Gelukkig hebben we de mogelijkheid gehad om de trainingen tot aan de zomervakantie door te laten lopen. Het was oprecht bijzonder om bij onze leden een grote dosis energie en motivatie te zien op het veld en daarbuiten. Hier doen we het toch allemaal voor!

Tegelijkertijd zijn er veel vrijwilligers aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021. Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet gedurende de afgelopen periode. Een vereniging als DMHC kan simpelweg niet zonder vrijwilligers. We hebben nog steeds veel vacatures die vervuld moeten worden. Meld je vooral aan bij
[email protected]

Met trots kunnen we stellen, dat spelers en de hele organisatie klaar zijn voor de start van het nieuwe hockeyseizoen. Helaas moeten we door de impact van Corona en de steeds veranderende richtlijnen hieromtrent de nodige zaken op het complex aanpassen. De afgelopen weken zijn we hiermee van start gegaan en de uitvoering van de vereiste aanpassingen zullen de komende periode worden doorgezet om ook DMHC ‘Corona-proof’ te houden. Het blijft lastig om steeds bewust te blijven van de noodzaak van het volgen van de maatregelen maar ik vertrouw er op dat we hieraan allemaal ons steentje bijdragen en ons hier naar gedragen.

Met de start van de competitie dit weekend kunnen we eindelijk op het veld laten zien waarom we de laatste weken zo intensief hebben getraind. We wensen iedereen heel veel hockeyplezier op én rondom het veld en op naar de koninklijke 100 jaar!

Hartelijke groet namens het bestuur,
Marcel Spijkers