Vrijdagavond borrelen én eten op de club

25-8 Nieuws

Beste leden, ouders en vrienden van DMHC, 


Afgelopen vrijdag is in de kantine op de club proefgedraaid om te kijken hoe we als vereniging de club COVID19-proof open kunnen hebben en houden. Dit is zeer succesvol verlopen en daarom bieden we nu ook iets nieuws aan! 


Op vrijdagavond kun je met een aantal bekenden het weekend inluiden. Niet alleen kun je langs komen om te borrelen, maar het is nu ook mogelijk om op de club te eten. Afgelopen vrijdag was de eerste keer en dit is reuzegoed bevallen. We gaan hier dan ook de komende vrijdagen mee door. 


Afgelopen week stond een lekkere ‘Saté Garni met frites’ voor 7,50 euro op het menu. Kom je met een groep van 10 of meer personen, dan is het slechts 5 euro. Ook leuk voor een team natuurlijk! Komende week staat er iets anders op het menu uiteraard. De keuken is open tussen 18.00 uur en 21.00 uur.


Uiteraard worden alle COVID-19 regels in acht genomen, waaronder afstand tussen de tafels, niet staand drinken. Reserveren is verplicht en je moet jezelf registeren als gast.


Mocht je net als wij, hier enthousiast over zijn, reserveer dan direct al voor vrijdag je plaats op het terras van onze mooie club, zodat je er gegarandeerd bij kunt zijn. 


Reserveren kan uitsluitend via de mail, uiterlijk donderdag 18.00 uur via: [email protected] .


Met sportieve groet,

De Bar- en evenementen commissie